Deluna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Baştan söylemek istiyorum.Paticikte arama yaptım karşıma birçok yazı çıktı fakat tam anlamıyla derdime derman olacak birşey bulamadım.Bulduklarımda da verilen linkler hatalı olduğu için pek faydası olmadı benim sizlerden yardım istediğim birkaç konu var.Bunları şöyle sıralamak istiyorum. Bilgisayar Sist. Öğretmenliği'nde okuyorum ve programlama derslerimiz çoğunlukta; 1-) C , C++ , C# ve SQL ile ilgili e-book adresi,Ankara veya Antalya'da bulabileceğim kitaplar ve elinizde varsa bunlarla ilgili sorular ve çözümlerini 2-)Elektronik ile ilgili bitirme ödevimde ise bana elektronik kayan yazı verildi.Paralel porttan EEPROM'a veri kaydı ile ilgili ve EEPROM programlayıcısıyla(gerekli program ve aracıda lazım) direk EEPROM'a veri girişi yapılacak. Bu konular hakkında bana yardımcı olursanız çok minnettar kalacağım.Farklı bir açıdan bakarsak bu konular benim en zorlandığım dersler arasında geçersem üniversite'den mezun olabilme ihtimalim büyük oranda artacak.Herkese şimdiden teşekkür ederim.
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 http://www.ekitap.linkleri.com işine yarar umarım...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 30 Kasım 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar