zelter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 demmekki sen ko oynuyon biz ke oynuyoz :D ne brethi[signature][hline]Nick : _ZelTEr_ Server : Olympia Clan : n00bz Job : HuntEr LvL :33 np:1 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 genelde hangi serverda noobz clanı o1 o2 o3 _?[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 pk için o1 . xp için o3 :D genellikle[signature][hline]Nick : _ZelTEr_ Server : Olympia Clan : n00bz Job : HuntEr LvL :37 np:1 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 la ben ke ye giremiom plz biri bi yardım versin n olur launcher doldu ama hacksherldde tıkaneyyow netcem koxp indiriom ondan mu acep ? ? ? ? ?[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 [spo1=pkk][/spo] from olimpia azcık pk yapayım dedim :D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hacım naptın ya bi öretmedin şu işi sırrı olinde mi ? :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: DownTown, 27 Kasım 2005 12:05 tarihinde demiş ki: [spo1=pkk][/spo] from olimpia azcık pk yapayım dedim :D epeii azcık olmuş bu server açılalı ne kadr oldu böle topladın o np yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 2 saatte kastım o np yi o ap ve 960 buff la hiçbi hile olmadan o np yi yaptım[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 lan adamın 60 dene 60+ adamı ban+hack yedi yapar o korkulur ondan[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yakışır diezde aynısın ama :D senin için farketmıyor lvl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 MaDDafaca sana denicek laf bulamıyorum tam bi eziksin birşey sanmıştım seni lvl 45 diyince.allah nasıl biliyosa öyle etsin noob.harbiden noob sun ayıp sana yazık 45 lvl char yapmışsın.NOOB NOOB NOOB NOOB NOOB NOOB NOOB NOOB sen anladınn....[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=41 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kıskanç herifler........................................ :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hakkınızla oynayamıyorsunuz dimi.human base de herkes MaDDafaca is noob koxp user in cz gm ban plz die bagııro yaptıgın yakışmıo bide pati ye takılıon zaten 10000 tane orc war.bide mal gibi koxp açıosunuz ya ayıp[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=41 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 aa şu ezik mage :D senmiydin o oasıdapsodaspod[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Salak herif kosp kullansak bile lvl kasarken... cz de hiçbirimiz böyle bir şey yapmadık bok atmayın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 OFF charım da askıda kaldı.ya gm is sleppingg zzz. demiştim ondan olmasın.giremiom.downtown sırf senin yüzünden gm ye laf attım sinirlenip.eger ban yersem sana da yedirtmegi blirim[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=41 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Necro, 27 Kasım 2005 12:21 tarihinde demiş ki: Salak herif kosp kullansak bile lvl kasarken... cz de hiçbirimiz böyle bir şey yapmadık bok atmayın. +32134324324234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Wtf ? MaDDafaca yapmamışmı bi sorsana necro.konuşturma simdi beni.bütün humanlar bagııro gm ye adam koxper ban la diye.ne diim artık ben.cz de açmadık diyor bide adam yaa delircem.[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=41 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 2-3 saat sonra full clan +45 olarak cz deyis buyrun o zmn görürsünüz........ ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimmeyourlif3 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 noldu şimdi ya char nie asılı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 la ben böle sansın içine [img=http://img394.imageshack.us/img394/964/sans2cr.th.jpg][signature][hline]Id------->Ghost_flame lwl------->:P server---> olimpia karakter-> mage np------> destur bismillah :) clan----> mümkünse Nobbz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yaa tabi 500 500 vuruyom ztn canın en fazla 100 neden ölmüyon acaba ?!?!?! paso pot basıyolar canı dibine gelince town çekiyolar o bi archer var sizdede paso bana 3lü 3lü atıyo onlara ne demeli ?? bana gelip bok atıyosun kosp mosp kullanmadım varmı elinde kanıt ? yoksa susçaksın konuşmıycaksın herkes kendi oyununa baksın.evet kullanıyorum kosp ama sadece lvl kasarken cz de ezik ezik kullanmam ben[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 maddafacca nın şu anda macro açması için bi neden göremiyorum 220 dex 700 ap tekli okla yer sizi[signature][hline]Name: _AnyOne_ Lvl: daha eziğiz Np: czye girmedim Clan: n00bz(asistan leader) Job: Hunter Nation: karus laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Crow istersen akşam 5 gibi duel yapalım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 jajajaja gell cnm gel 1vs1 gel öylede keserim böylede sonuçta 100 defanslı bi magesin zor deilsin cnm...[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar