Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olympia icin n00bz clanini actim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler bende char açtım mage lwl im 33 şimdilik 194 de np yabtım :D clana alırsanız sewinirim[signature][hline]nick: ::sheb0::
server:olympia
ırk:Karus
lvl:33
np:194 :D
clan:Eternity
Mesaj tarihi:
runalafey mage lasım sa en ii tercih benim deli np kastım bide :D[signature][hline]nick: ::sheb0::
server:olympia
ırk:Karus
lvl:33
np:194 :D
clan:Eternity
Mesaj tarihi:
n00bz clanı korkun benden.lvl 41 olcam 10 dk sonra.Legendary rulezzzzzzz..[signature][hline]nick=Fa1L3d
server=olympia
lvl=39 now(güncellenecek)
job=mage
ırk=human
CLAN=Legendary
Mesaj tarihi:
yeni account açıyorum olympia da kasıcam orc olayım diyorum bana lvl kasıcak varmı :-P[signature][hline]ID:Kem1k
Lvl:62
Np:sanane lam
Server:ares
Irk:Human
:rock::hrr::rock:
Mesaj tarihi:
gel kasarız bende 30 um fazla kasamıyorum aresteki charı satacam 60 yapmam lazım ama gel kasarız bi şekil ama önce alper abiyle license agreement ı imzalaman lazım:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Mesaj tarihi:
Down sen 40 sın ama skilin war trust.bende kullanacak skill yoq.51 e kadar.51 den sonra görüşürüz elbet xD
41 oldum bu arada.42 olcam :D[signature][hline]nick=Fa1L3d
server=olympia
lvl=39 now(güncellenecek)
job=mage
ırk=human
CLAN=Legendary
Mesaj tarihi:
holigun charı açtım şuanda giriyorum nickim kenjuro_ morodona gelip beni 10 yaparsan öpücem :-P[signature][hline]ID:Kem1k
Lvl:62
Np:sanane lam
Server:ares
Irk:Human
:rock::hrr::rock:
Mesaj tarihi:
beyler şiirden anlayan warmı acil yardım lazım yer yanlış oldu ama olsun şiiri teması konusu falan çok acil yardım istiyorum
[email protected]
burdan ulaşabilirsiniz[signature][hline]Nick : _ZelTEr_
Server : Olympia
Clan : n00bz
Job : HuntEr
LvL :33
np:1 ay sonra
Mesaj tarihi:
beyler çok özür sry block party yapacağıma hızlıca yapayım derken quit clan yaptım gerçetekn çıkar çıkmaz necroya söyledim msn den şimdi clansız duruyom lili yada anyone gelince söyleyin plz gerçekten bilerek yapmadım[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa
Clan : N00bz
Level : 45
Nps : 100/0
Job : Hunter
  • Yeni Oluştur...