MeTe0R Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ne güzel cz ye gidip beast dönücektim :D dc :([signature][hline]N : MeTe0R / RammSteiN Lvl : Xx Xx Nat. : Human / Karus J : A. Mage WaRRioR C : TheOtherS / n00bz S : Cypher Olympia http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimmeyourlif3 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tamda görevdeyken yapılırmı bu yaw:( ::zeus:: 40 n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tifosie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oda olur :)[signature][hline]Clan: n00bz Nick: FeelThePoweR Server: Olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 beyler be oyuna giremiyorum ?? sizler ?[signature][hline] Nick : Dionysos Server : Olympia Clan : n00bz Job : Berserker LvL : 28 Np : Yuhh artık tabiki 0 Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimmeyourlif3 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bütün serverlar çöktü Nick : ::zeus:: Server : Olympia Clan : n00bz Job : hunter LvL : 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Server down olmus. Gelince kasmaya devam . zeus senin ki de tam sanssizlik oldu ..[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oyunaaaaaaaaaaaaa giremiom dün bidc oldum hala giremed im lanet olsun.. Lwl 2 de kaldım ühühühühü aranıza biraz gec gelicem galiba.. :( lwl2 mage flame/lighting olimpia orc ühühühühühü :(:(:(:(:(:(:(:(:(:'([signature][hline]Id------->DeLi_Weli lwl------->54 server---> dies karakter-> ranger np------> 12xxx (yeni başladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 looooo atilla keserken olcak işmi bu şimdi :horace:[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 zeus 40 mı oldun ..?? yuhhhhhhh :D:D:D[signature][hline] Nick : Dionysos Server : Olympia Clan : n00bz Job : Berserker LvL : 28 Np : Yuhh artık tabiki 0 Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prest26_tr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 benide alirsin artık :D prestim var :D orc ve human 38 +:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 selam . zeus 40 mı oldun lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 zelter patlattın mı cıvcıvı aksam[signature][hline] Nick : Dionysos Server : Olympia Clan : n00bz Job : Berserker LvL : 28 Np : Yuhh artık tabiki 0 Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aslında ıyı oldu be arkadaşlar kafanızı camdan dısarı cıkarıp bır kuşlara boceklere bakmak lazım. Hadı ne duruyorsunuz bıraz ara olsun işte :P BlackJack Olimpia orc lvl 41[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ewt. lvl 33 olducaktım da .gece elektirkler giti a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: noface, 26 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki: aslında ıyı oldu be arkadaşlar kafanızı camdan dısarı cıkarıp bır kuşlara boceklere bakmak lazım. Hadı ne duruyorsunuz bıraz ara olsun işte :P BlackJack Olimpia orc lvl 41 YAwww demogoji yapma kardeşimmmmmm.. Dun aksam smilidonlardayklen : durun ben iki dakka çiçeklere boceklere bakem demıodun :D:D:D[signature][hline] Nick : Dionysos Server : Olympia Clan : n00bz Job : Berserker LvL : 28 Np : Yuhh artık tabiki 0 Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimmeyourlif3 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 40 oldum 41 de olcaktımda sağolsunlar:) nese bizde gelince devam etcez.mola pls:) Nick : ::zeus:: Server : Olympia Clan : n00bz Job : hunter LvL :40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende ne güzel 42 ye kasıyodum yaaw gitti server :([signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] |Now|~|Olimpia|~|MaDDaFaCCa|~|Hunter|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya oyuna girmöıyor gireniliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: DownTown, 26 Kasım 2005 13:45 tarihinde demiş ki: bende ne güzel 42 ye kasıyodum yaaw gitti server :( Kanki sende potansiyel goruyorum.. Referansın da cok sağlam ama , Su my history i kaldır gari yaw. Gozumu cok yoruyor.. :D[signature][hline] Nick : Dionysos Server : Olympia Clan : n00bz Job : Berserker LvL : 28 Np : Yuhh artık tabiki 0 Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oyuna giren warmı alooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimmeyourlif3 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 lol:D hayırlı olsun Nick : ::zeus:: Server : Olympia Clan : n00bz Job : hunter LvL :40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: kara_hallo, 26 Kasım 2005 13:48 tarihinde demiş ki: olimpada pelerinli clan açtımm hade len :D lvl kaç np kaç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: kara_hallo, 26 Kasım 2005 13:48 tarihinde demiş ki: olimpada pelerinli clan açtımm yok baba malesef...[signature][hline] Nick : Dionysos Server : Olympia Clan : n00bz Job : Berserker LvL : 28 Np : Yuhh artık tabiki 0 Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aloowww oyuna girebilen warmı 3 oldu :((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: zelter, 26 Kasım 2005 13:55 tarihinde demiş ki: aloowww oyuna girebilen warmı 3 oldu :((: malesef 3 oldu :D[signature][hline] Nick : Dionysos Server : Olympia Clan : n00bz Job : Berserker LvL : 28 Np : Yuhh artık tabiki 0 Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar