Milo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet clandayım arada bir girip bakıyorum deiomosa....[signature][hline]K.Mltn
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ne deimosu be![signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit...
gimmeyourlif3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mcafee yükledim oyunun dosyalarını silmiş.şimdi yeniden yüklüyorum.bugün lvl kasamadım yaw ama acsını çıkartıcam[signature][hline]id: ::zeus:: lvl: 46 clan: n00bz job: hunter server: olmpia
noface Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hadİ zEUS NEREDESIN YAAAA[signature][hline][b]-Bu İnternet olmasa ne yapacaktık,Belki doktor belki avukat olacaktık.Lanet olsun sana internet bizleri asosyal,Alkolu seven adamlar haline getırdin. !!!
DarkReIgn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 LiLiTH yer varsa alirmİsin benide Bugün actim Chari.[signature][hline] Server: OlympiA Charname: :DevilMaN: Irk: En YeşilinDen Job: WrrioRum oLm Lvl: 2x cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O Np:100(Miss gibi tertemiz xD ) DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba
Öne çıkan mesajlar