DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 cevap bekliyorum cevaaaaap :P :D:D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya cz de kullanmadınmı allah aşkına dogru söyle ya.ya kullandın ya da gm sin sen.yoq böyle birşey.02831071 metre ötendeyim.we kıpırdıyom.we 2 3 sn de 6 tane dmg yiyorum senden. cewap cewappp =????[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=41 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 neden necro hile kullanmadan hakkıyla oynamak noob luk mu.[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=41 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 şuraya bak ya.başlıga bak konuştugumuz konuya bak.nerelere gelmiş..[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=41 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 50np nin çingenliğini bu kadar yapan ilk seni görüyom walla gel aq nerdesin savaşta nerdesin geleyim öldür beni sende rahat bende rahat amma çingensin aq[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hehe öyleyim öyle. 1-KÜFÜR etmemek 2-hile programları kullanarak insanların haklarını çignememek 3-yalan söylememek (BUNLAR SENİN YAPTIKLARIN) çingenelik sayılıyorsa ewet çingeneyim.....[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=41 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 lvl kastırcak adam aranıo lvl12 utanıom :D koxplar banlandı :D koxp yapamıom plz kastırcak adam gelsin hemen[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 MaDDaFaCCa sen gel bari :D ben kağan[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bizim clan başkanı da isyan etti.madafaca noob diye :D simdi bu kadar kişi yalan söylüo dimi.dogru herkes yalan söylüo.sen legal olarak koşarken 3 lü ok atıosun..[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=41 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abijim koxp kalktı sen ne diyin adamlar kasıt bize ..... kaldı GM in ta teyzesini sinema gezisine cıkarayım (bu arada GM in ismi godfrey_orc muj)[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 olympia GM nicki ne :S[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:15 Class:warrior Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 crow derdin varsa pmden hallet...burda clan konulu bir topic var yaa kendinize gelin...Kimsenin kişisel şow başlığı değil burası...Reality showa döndürmüşsünüz be! ayşe özgün filan getirttirelim mi size?at pmden istediğin lafı ama burayı saçma mesajlarla şişirme.[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu arada GM in ismi godfrey_orc muj dedik ya abijim :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yaaw hala geziyom clansız kim alacak beniiii.. ztn lich kesemedim hiç cnm sıkkın :(:(:(:(:(:([signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 o3 te noobz dan olan birileri warmı su an kimseyi goremiyorum[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 asist yada lider varmııı ? :(:(:([signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 şu anda oyunda deilim madda olum 1de geziniyon sen gel 3e 1 saat sonra lard orc :D[signature][hline]Name: _AnyOne_ Lvl: daha eziğiz Np: czye girmedim Clan: n00bz(asistan leader) Job: Hunter Nation: karus laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 3 deyim ztn gm 3 tekileri paso gümletiyo sen nerdesin şu an ? ben apostların yanındakindeyim sen ?[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oyunda deilim gireyimmi[signature][hline]Name: _AnyOne_ Lvl: daha eziğiz Np: czye girmedim Clan: n00bz(asistan leader) Job: Hunter Nation: karus laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 girde temizlik var gm yakıyo walla sen bilirsin ama ben 46 olcam birasdan[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hem clana alırsın :D:D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 k geliom[signature][hline]Name: _AnyOne_ Lvl: daha eziğiz Np: czye girmedim Clan: n00bz(asistan leader) Job: Hunter Nation: karus laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 olm olmuyo böyle bi clan forumu fln mı açsak napsak topic bizim clan forumu oldu :D:D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : N00bz Level : 45 Nps : 1*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 dionea alsana benide klana lvl 23 mü ne ass ım orc[signature][hline]SERVER: ARES NP: 8xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 olympia 1-2-3 ü tıklıyorum to many users logged inn dio neden gitmio ya :(:hırr::([signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:25 Class:warrior clan: Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar