RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Su anda 31 lvl Karus priestim ile clani actim. Daha onceden konustugumuz sekilde gelmek isteyen arkadaslar O3 de beni bulabilirler. nick LiLiTH Not: Lufersondayim simdilik [Bu mesaj RuneLaFey tarafından 25 Kasım 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyla alakası yok diger serverlerde clan acılabiliyormu suan ? clan açtım diyince sorasım geldi :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 BEN GELCEM NİCKİM TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hayırlısı olsun bu arada bizim cafede bi kaç ufaklıkta açtı iyi combo yapıo veletler söyleyim size gelsinler bari[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: CursetH, 25 Kasım 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Konuyla alakası yok diger serverlerde clan acılabiliyormu suan ? clan açtım diyince sorasım geldi :D areste hala acilamiyor onu biliyorum :s[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmDAtHLon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ares'te humanlar harıs butun serverlerde clan acılıyo arestede sadece humanlarda acılıyo bu nasıl ıs bende anlamadım :D[signature][hline]Nick: ::Necromania:: Server : Ares ( Bırakmam abı ben aresı :) ) Np: Daha yok Karus lvl: 54 ( 2. hafta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Retry Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Şimdilik Sword Breakerlara Muhtacız Daha Harpy Kesecek Baba Yiğit Olmadıgı İçin Mirageleri Biraz Beklemek Zorundayız :) Neyse Baba Clana Alcaksan Ben o3 deyim Akşam PM atarım LVL 21 :)[signature][hline]Nick: LiquiD Class: Hunter Server : Olympia Clan: Yok LvL: 21 Np: 100 NP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Lag warmı olımpiada?[signature][hline]FB:0 - SHEWCHENKO:4 :D:):D:):D:):D --------------------------------------- 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Retry Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Baba Biraz Var Ama İdare Eder[signature][hline]Nick: LiquiD Class: Hunter Server : Olympia Clan: Yok LvL: 21 Np: 100 NP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: RuneLaFey, 25 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki: said: CursetH, 25 Kasım 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Konuyla alakası yok diger serverlerde clan acılabiliyormu suan ? clan açtım diyince sorasım geldi :D areste hala acilamiyor onu biliyorum :s Kahretsin Ares için sormuşdum :D sıkıldım clansız gezmekden :S[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forewerc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kardes bende sana pm attım clan plz nick: leonidas_:P clan plzzzzzzzzzz[signature][hline][F0r3w3r_C^NuPs]//leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaslar eger oyundan pm aticaksaniz lütfen patiden oldugunuzu ve nickiniiz yazin . Su anda 183728292 tane clan pls geldigi icin slm hi aga diyte baslayan pmleri kapatiyorum arada kaynamasin sizin ki :S[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forewerc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaşlar paticik i ve sizi seviyorum artık n00bs clanındayım herşey n00bs için:P[signature][hline]nick: leonidas_:P lvl:12_ np:az ama kıymetli clan:n00bs clanım için herşeyi yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 clan pls lvl 2 :D Mage :KiMBuPiSLiK:[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet yaw clan plz..nick polithe1st :D:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hahaha :D alin speciality lufersona gelip pm'leyin alalim cilgin mageleri[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya olimpia da kasabilen var mı ya lagdan dmg veremiyom vede dc oluyom mk daha level 4 olabildim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sorun Turkiye'de .. Son 4 saatten beri iki yabanci cocuk o3 luferson Lycanlarda non-stop kesiyorlar DC olmadan ben 4 defa düstüm :s[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 clan plss. nick Ghost_flame lwl1 :) ırk Yasasın karuss[signature][hline]Id------->DeLi_Weli lwl------->54 server---> dies karakter-> ranger np------> 12xxx (yeni başladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bune yaa burda sadece orc var :)[signature][hline]Id------->DeLi_Weli lwl------->54 server---> dies karakter-> ranger np------> 12xxx (yeni başladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TiKiTo_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kardes ii yapmısın hayırlı olsunda pm in kapalı. clan pls bile diemiyoz :D nickim herzamanki gibi _TiKiTo_[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ LvL : 63 Nation : Karus Class : Assasin Np : 49xxx Clan : wearehistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende varim geliyorum.. nick TeadoR[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: RuneLaFey, 25 Kasım 2005 13:36 tarihinde demiş ki: hahaha :D alin speciality lufersona gelip pm'leyin alalim cilgin mageleri ora Neresi ..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 biri beni alsın :) maradondan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 25 Kasım 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 25 Kasım 2005 13:36 tarihinde demiş ki: hahaha :D alin speciality lufersona gelip pm'leyin alalim cilgin mageleri ora Neresi .. sizin Piana'niz ...[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar