Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 4. anahtarı bi türlü bulamadım,5 ve 7 yi buldum 4. anahtar için bildiğim koordinatlar: Karus: ==== Bellua (386.692) Kalluga Gate (953.168) DTS (826.677) Hell Hounds (216.492) en az 2 kere dolaştım hepsini yok,son 1 haftada bu görevleri yapan varmı?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yaptım zaten toplam 4 tane koordinat var 4. key için ama hiçbirinde yok[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Server deiş öRnegin ares 1deysen ares2 ye ares3' e bak orda oLabilir.[signature][hline]___________________________________ Server: Xgenon Charname: _DarkReIgN Irk: Karus Job: Assasin Lvl: 61 * HACKED * ------------------------------------ Server: Xgenon Charname: BabyBaby Irk: Karus Job: Priest Lvl: 60 cLan: - (Kısmet) - Np:27xxx ACTİVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 2. ve 4. anahtarları bütün serverlardada bulamazsan savaşdan sonra bak bulucan hemen.. Bu 2 anahtarda sorunlu savaşdan sonra çıkıyor meydana..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 iide benim char cypherda aresteki keyleri napiyim[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 aLLam ya. GıtmıSın. Örnek verdim cyber2 ye 3 e bak oZAMAN <.<[signature][hline] Server: OlympiA Charname: :DevilMaN: Irk: En YeşilinDen Job: WrrioRum oLm Lvl: 2x cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O Np:100(Miss gibi tertemiz xD ) DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben gıt değilimde sen körsün,başlıkta cypher yazıyo[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=144064 tıklada gör :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tmm abim hadi allah versin Bi uza ya. Yardim etmek de kabahat artik ya [signature][hline] Server: OlympiA Charname: :DevilMaN: Irk: En YeşilinDen Job: WrrioRum oLm Lvl: 2x cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O Np:100(Miss gibi tertemiz xD ) DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba [Bu mesaj DarkReIgn tarafından 30 Kasım 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hay allam ya illa bi tartışma çıkaracaksınız şu Ko bölümü beni deli ediyo,başıma ağrılar giriyo,bu kadar ... insan nası olurda böle bir araya geliyo anlamıyorum. Tüm yardım edenlere teşekkür ediyom,konuda kitlensin[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar