Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 :lol: cengiz PriestesS ta türkçe öğreniodu az çok ve çok güzel küfür ediyodu :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo hemde archer :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 küfürü herkes eder :D ben hesbolah kadar düzgün türkce konusan görmedim :D adam resmen lütfen ks yapmayin beyler gm cagirmak zorunda birakmayin felan diodu :D:D:D kizincada illaki küfür ediodu :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 e dün chrisin sölediği neydi savaşta achemennes şey emmeyi severmisin:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 neden mute yedi saniyorsun ya ?[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 valla yazıdan önce geldi mute ben ona yıkıldım bide kuldac die bi eleman yazı geçiyor blackwinds1-0trchris[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Achemenes temi Orc char açtı?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ache charini satti trelamai ile oynuodu dün hacklendi simdi ondan bundan account dilenio bi bakiosun dereque ile bi bakiosun forrazzi ile cikio :D:D:D dün msnden hesbolahtan chari isteyecegini söylemisti :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ohannes[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D[Bu mesaj Joey tarafından 30 Kasım 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 adamaın çevre geniş alıyo bundan işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar