HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Aresi bilmem ama vardır %90vardır. diezde var The_sTRom[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ares de varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Arzu ( klzln1i ) olcak ama Olsa ne yazar Olmasa ne yazar :D Kişilik lazım kişilik[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 *!Diezde varsa arestede vardır.*[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Evet IAmSoSorry var bildiğim[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo hemde archer :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kIzIn1i 69du bugün czde gördüm 70 olmustur heralde olmadiysa bile eli kulagindadir...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kızn1i oldumu 70? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Joey, 30 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki: Evet IAmSoSorry var bildiğim Buda mı Turk :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 imsoryy turk deyil ama ben turk olarak sormuşdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 imsosorry 68.50 iken bir türk tarafindan satin alindi eger bunlarda sayilacaksa joey var su an oyniyan bir türk...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 imsoryy ile konuşuyorum bazen turk deyilde ona eminim %200 :P fazlamı oldu ne yüzdesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Imsosorry 69 diye biliyorum. 70 oldu mu bilmiyorum. Orc olunca yazdiklarini pek anlayamiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 şuan bi türk oynuyo o char önceden ya Charisma ydı(yine türk) yada PainKiller (zannedersem bi türk tarafından hack lendi ve sonradan bi türk e satıldı)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo hemde archer :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ozaman tebrikler helal olsun gercekden.. azim nelere kaadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Jaws_, 30 Kasım 2005 16:52 tarihinde demiş ki: klzln1i 70 şuan quiesti yapmaya calısıyor.. Priest lerin 70 Quest i ne ? Zordur inşallah :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 sevmiyorsun galiba kıznı sende konuşmalara bakarmısın :) :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Bjork, 30 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: said: Jaws_, 30 Kasım 2005 16:52 tarihinde demiş ki: klzln1i 70 şuan quiesti yapmaya calısıyor.. Priest lerin 70 Quest i ne ? Zordur inşallah :D :D:DD:D inşşşşşşşşşşşş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 humanlari fazla bilmiorum ama bu charisma amonun karis charisma deil mi ?[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuşmam için insanın kişiliği olması lazım deil mi? LvL 1 adam olur Graldır LvL 70 dir ....... dır dir dur dür :D Kapiş? :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 maradonda gordum kızını evet 70 miş gercekden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kızın1i beni clan a çagırdı gel büyüyces felan diye bende kabul etmedim arkadaşımın charı vardı o clanda arada giriyordum priest i dm yaparken lazım olunca giriyordum birgün cz yapayım dedim kızın1i ile ve oyunda karşısındaki insanı bukadar küçümsüyen kimseyi görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: NightHunter666, 30 Kasım 2005 16:56 tarihinde demiş ki: humanlari fazla bilmiorum ama bu charisma amonun karis charisma deil mi ? Valla kendisini bende tanımıom ben daha harpy nedir yeni öğrenmiştimki bi kaç kere konuştuk sonrada uçtu bi daha gözükmedi.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo hemde archer :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaSimatO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 esrarengiz demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yannis hatirlamiosam charisma amonun karisiydi ve onlar kesinlikle türk deillerdi :) türkce ögrenmis olabilirler... bu kadarda ögrenemez demeyin gecen gün monster itemlerini baska birine vermisti cz townda ciplak oturuodu ve herkese adim cengiz ben yeni sahibiyim bu charin felan diodu :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar