Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ibm Rational ??? :s

crysania

Öne çıkan mesajlar

Bu program staj gördüğüm şirket tarafından kullanılıo ve bnm bunu öğrenmem lazım.java tabanlı bir program ama bn bi türlü çözemedim bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica edebilirmiyim?ya da en azından delphiden sora direk java tabanlı bir programı öğrenmek zorunda kalan bu arkadaşınıza java hakkında da yardımcı olabilirseniz çok mutlu olucak bu zavallı ben :( çnkü saftirik gibi javadan da hiç anlamıorum ve süpervisıorum ( malesef :@ ) acaip dalga geçio bilmem daha önce sizin başınıza böle bişi geldimi ama umarım gelmemiştir berbat ötesi bi his :s lütfen yardımcı olabilrseniz çok sevinicem !!![signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ibm rational i bilmiyorum ama dediklerinden pek bir şey anlamadım açıkçası. delphi bir programlama dilidir, bu ise java tabanlı bir program diyorsun. java mı öğreneceksin, bu programı kullanmayı mı onu anlayamadım. javayı öğrenmen gerektiğini varsayarsak, delphiyi hakkıyla kullandıysan javada da sorun yaşamazsın, OOP'ye alışkınsındır zaten.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

ya java tabanlı derken program java kodlarından oluşuo javayı kendince derlemiş ve daha yüksek seviyeye çıkartmış bi program.delphi'den oop'ye alışkın olduğum kesin ama bu çok daha karmaşık bi program hiç biişekilde bişi yapamıorum.java kodlarını da pek bilmediğim ortada burda bana sölenen eğer bu programlama dilini öğrenirsen java'da dahil tüm programlama dillerini öğrenmiş olursun!![signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Gidip alpha yayınları herkes için java kitabını alıyorsun, oturup gece gündüz okuyorsun.

C,C++,PHP gibi dillerde az da olsa bir temelin varsa, yapılarını biliyorsan daha ince kitaplar ya da nette bulduğun dökümanlar oldukça işini görürler. Diğer yandan şu ilk söylediğim kitap tek başına hem oldukça geniş bir kaynak hemde 2 kilo niyetine kullanılabilecek bir ağırlık.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bir C# programcısı, hiç bilmedigi bir dili, Java'yı ögrenmeye kalkarsa ne olur? Java dilini ögrenmek için çabaladığım her bir kahve molasını 24 bölüm halinde burada bulacaksınız.

Java'yı bilmeyen birisi olarak başımdan geçenler, edindiğim tecrübeler, ve Java dilinin büyülü dünyası. Hepsi Java ile 24 Kahve Molası 1. Sezon'da, dili öğrendiğim süreç ile eş zamanlı olarak yayında.

Applet tasarımından, Java'nın temellerine, veritabanı uygulamlarından, jsp'lere kadar pek çok konu, kavram, açıklamalı örnekler. Bu zevkli yazı dizisini siz değerli okurlarım ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her Cuma, yeni bir kahve molasında buluşmak üzere...

Burak Selim Şenyurt

http://www.csharpnedir.com/java24.asp
bu link de yardımcı olabilir sana..[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...