lsk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [spo1=sinek qouene bossu][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Fıkra gibi :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 :D :) :)[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [spo1=pelerin][/spo][signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher macrocu gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 knigthı bırakmakla yanlışmı yaptım diye düşündüğüm zamanlarda foruma bakıyorum ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 5x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 daha once yazdigim bir yazidaki gibi , oyundaki entelektuel seviyesi yüksek kisiler yavas yavas kenara cekiliyor , yeni bir jenerasyon dolduruyor ortami ... sinek qouenci aga plsci .....[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 lsk hayırlı olsun pati'ye üye olmuşsun. Hadi bakalım ortamı kesin beğenirsin... Bu arada ben bezgin (ezik mage xD)[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 *!Kopar*[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) [Bu mesaj BesT tarafından 30 Kasım 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar