kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kullananlar için; Henüz resmi sitesi güncellenmedi, gene de FTP adresinden çekilebilir durumda. En son çıkan RC3 zaten finalin geldiğinin iyice habercisi olmuştu.... Hayırlı olsun... Buradan[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 RC3 linki var hala sitede. taze taze çekelim final'i =)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bana sanki biraz ağırlaşmış gibi geldi[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tüh bak kaçırmışım her gün bakıyordum ben aççaktım konuyu :D :D[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 şahsen uzun süre ff rulez dedikten sonra operaya geçtim,ff git gide ağırlaşmaya başladı çünkü..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ben 1.5 ile rahatım açıkçası. Daha az hafıza tüketiyor ve daha stabil şimdi. 1.0.7 ile kurulu olan birçok eklentiyi de kaldırdım. Şunu anladım ki bu eklenti izni dert bir durum. İnsan "o da olsun, şunu da ver" diyerek sistemi belliyor =) Velhasıl, Opera konusu8na girmiyorum, kendisi benim 3.4 versiyonundan beri vazgeçilmezimdi ama son dönemde hazırladığım ve kullandığım sitelerdeki uyumsuzluklar yüzünden bırakmak durumunda kaldım. Ama evet, kesinlikle Opera bunların topunu tokatlar.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 1.0.7 & 15 sürümleri arasındaki farklar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: SunBird, 30 Kasım 2005 17:07 tarihinde demiş ki: 1.0.7 & 15 sürümleri arasındaki farklar nedir? Burdan bakabilirsin http://www.mozilla.com/firefox/releases/1.5.html[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar