Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya bizim karus charı bi türlü kasamıo veletler . Konuşma aynen şu şekilde -kaç oldu char kastınızmı? -Eren abi kasamıoz party e almıolar -Neden olm item al dediniz aldık -Ya item var tamam tek başımızada kesioz ama Apos a girmek lazım. hep pelerinlileri alıolar. -Hmmmm? Bu hmmm arkadaşlara duyrulur. Eğer geleceğin Bobertinin sizin alt clanınızdan çıkmasını istiyosanız alın şu garip charı alt clana. üst clan buldum clan aç ally vereyim diyo ama açamıoz. Mağduruz :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim
independent Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Eren kasma kasılmışı var geleceğin boberti olucak bu cocuk :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 57xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek.
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 clan bug olduu gibi ally bug diye bir sey de var herhangi bir char gelip ally'yi bozabilio...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Senin char Archer bana Assas lazım ve benim olması lazım :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Marla valla karusda tek basina kasmak cok zor , senin oyunda ki nick ne ? kasarken pm atim sana.
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ::PunK:: Ares1 Ares2 Ares3 dolaşıo boyna zavallım :D ya bide tanıdık yok ya arasıra akşamları giriom party buluom Bi bakıom karşıdan Fiyakalı biri gelio direk bana pm gelio ark geldi sorry :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim
independent Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ben ::PunK:: tan ümitliyim :) Baş düşman olarak punk ı görücez yakında imzalarda :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 57xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek.
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hatta bak ben yazdım bu adamdan korkulur :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo hemde archer :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D
Öne çıkan mesajlar