Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bluetut sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar donanımı bı turlu bulmuor ve baglanamıorum ne gıbı bı sorun olabılır herseyı sılıorum sonra tak cıkar yapıor donanımı bulamıor[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
billintion'a benziyo ama usb'ye takınca yeni donanım bulmuyosa denetim masasından sen yen donanım ekleme sihirbazını kullan! bi de öle dene! bakalım bulacak mı?[signature][hline]No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
denetım masasındanda olmadı sımdı cdden yukluorum ama yuklerken bı hata verdı ses le ılgılı bi sorun baglanmıor[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
ses önemli diil. o handsfree yapmak içindir büyük ihtimal! yüklemeye devam![signature][hline]No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
Benimki bundan degil ya.
Sana msnde anlatmaya calısmıstım olmamıstı.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
billionton benımkıde[yanlış yazmısımdır buyuk ıhtımal eheh] bi sorun yok elektronik parça sonucta her sey olabılır bozulmustur[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
billiontonmu ne ondan var bende.. ama driverini kullanamiyorum gerzek windows izin vermiyor..

eskiden 5 resmi ayni anda telefona atabilirken simdi aptal windowsun default driveri yuzunden teker teker atmak zorunda kaliyorum

yokmudur bunun cozumude[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Mesaj tarihi:
bozulmus arkadas adam baska bısey verdı sımdı bundada yukluorum telefonu falan goruor ama dosya atamıorum off nedır bu cektıgım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
  • Yeni Oluştur...