tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 dedim su pepelek.com a bir de ben girem maalesef kısmet olmadı ogrendim ki paticik olmus. hos ne alaka yani aralarındaki iliş ki pek kavrayamadım ama gusel en azından şirin olmuş. aslında bu mesajı atmamın amacı herkes bi konu atmıs muhabbete girmis dedim ben de yazıım bi tane belki arkadas edinebilirim boylece yeterimnce sanslıysam.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 :-p şimdi ark bulmaya çalışırken uyarı alacaksın sanırım iki topic açtıgın için ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ewt bi yanlıslık yaptım da hemen düzelttiler ii calısıo insanlar walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ehuhe :) hoş geldsinseni yen i gelenlere alıp bir karambol aman c/pe alsaydık[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bu kar konulari yeter artik nolur... Kardan gina geldi. ne güzel yagiyor ama yok kar mi tatil mi cart mi curt mu suyu çIktI forumun. Tüm Kar topiclerinin silinmesini öneriyorum.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 simdi ole asabilik yapmamak lazım biz nasıl imzasında biskrem gecenler in uyelikleri iptal olsun demiosak bizde KARI sevioruz sen sevmiosan bizi ilgilendir mez di mi babacum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Lam iyi çalışıyor diyor insanlar lem hizmetçimi bunlar :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: tyler_gs, 24 Şubat 2003 23:16 tarihinde demiş ki: simdi ole asabilik yapmamak lazım biz nasıl imzasında biskrem gecenler in uyelikleri iptal olsun demiosak bizde KARI sevioruz sen sevmiosan bizi ilgilendir mez di mi babacum! ehuhe öle evladım :) ulan gelsene yeni gelenler kısmına![hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bu arada basın saolsun! zordur o isler bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ehehe... Karı kim sevmezki ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 walla biz severiz anladıım kadarıyla sen de seviosun ama estel alttan cizgi bilmem ne nin biraz sorunları var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 $u espri bin yillik falandir herhalde:) eski türkler falan at üstünde : abi gari çok seviom bilion mu - yaa bende ikisinide cok seviom.. . Artik yeterin açmayin daha fazla kar topici.. 6 tane fln var galiba.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 peki tyler alttan çizgi galatasarayin estel alttan çizgi bilmemne ile problemleri mi var? Çünkü Estel alttan çizgi bilmemne sadece forum düzeninin taraftari olan bir sahsiyet. Dolayisiyla yeni gelenleri dogru yöne yönlendirmeyi kendine bir görev biliyor.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 benim kimseyle problemim yok olmazda henuz ben bir misafir. daha veteranlar sınıfına giremedim. konumu actım gelen gelir gelmeyen gelmez die sen geldin ben de seninle konustum. kabalık ettiysem uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Yok ortada bir kabaLIk yok. Sadece konu acarken o konuda bir topic olup olmadigina bakmani ogrenmen acisindan iyi bir tecrube oldu.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bırakınşimdi daha yeni geldi öğrenecek bende ilk başta öyleydim[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ok sorun yok estel kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yahu topic in ne kar ve kar tatili ile ilgili değil ki kartopu ve onunla benim kolum arasındaki bi etkilesimden oturu hissettigim duygu yogunlugu. ama sen takmısın kafayı kar tailline git yat biraz dinlen sana da ii gelsin tatil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: BabacumMostors, 24 Şubat 2003 23:51 tarihinde demiş ki: bırakınşimdi daha yeni geldi öğrenecek bende ilk başta öyleydim[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 +1[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 eeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 hehehe abesle iştigal muhahaha[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 +1 böle birinin fikrine katıldığınzaman verdiğin tepkidir... (öyle değilmi yanlış tanımlamadım ya?)[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Tanim süperdi...[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Peki bu mantikla yemek yedim karnim doydu, koltuga oturdum kiçim yamuldu gibi threadler bekleyebilirmiyiz bekleriz?[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar