Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keşke K2 Bidiğin Gibi Dürüst Olsa..


Korku

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu aralar kosp koxp cart curt bu tur illegal olarak bilinen programları çoğu kullanıcı kullanoyor!60+ bile kospla daha seri atıyor diye BOSS kesiyorlar Kendisi sadece Pot çekiyor yeni server açıldı bildiğimiz gibi ama kosp turu programllar delosu basınca orataya sonuç berbat.Server AÇıldı Ertesi Gün Raptorlar IB'lar Shardlar Elixirler havada mubaret ne bu şiddet..
Demek istediğim SUÇLU KİM??
a)Kullannamı
b)Yapanmı
c)AÇIĞI GORE GORE KAPATMAYANMI!!!!

Ben bir sistem muhendisiyim sistemimde açık gorduğumda anda kendi kendimi yiyorum hemen o açığı kapatma telaşına kapılıyorum VE BAŞARIYORUM..

Bu K2 bu tur programları istese saniyede çalışmaz hale getirebilir.Ama Kosp ve Koxp'tan PAYINA DUSEN DOLARLARI ALAMAZLAR...
Anlıcanız adamlar bu programları ureten kişilerden belli bir miktar para alıyorlar.
NERDEN ANLADIN SEN KAHİNMİSİN?
--1 hafta once KE server lisansını almak için mail attım.Ben bu oyunu kendi ulkemdeki sunucuda barındırarak oynatmak istiyorum Lisans koşullarınız nelerdir vs..
Gelen Cevap pek iç açıcıdı değildi.yuksek bir mikar isteniyordu + Turk iseniz bu iş olmaz diyordu.Kosp vs vs. Programlarını sistemden kapatabilirsiniz.Ama sunucuları Çok kastığı için 2. bir tarama gereksiz goruyoruz.Yapanları Cezalandırıyoruz.

Şimdi arkadaşlar KOSP son noktayı koymak istiyorum...
KOSP K2 GORE LEGAL'dir AMA YAKALANMAMAK ŞARTIYLA...

Benim Görüşüm her nekadarda k2 legal dese bence ADALETSİZLİK bole bir komplo olmaz.kullanlarda belasını bulur umarım ne biliyim dark mareye gider değer okun biride gorur ondan sonra ama adam dark mare beni kesti muahaha 10 dakkamı yedi muhahah der o ayrı konuu :)

Not:Yazım Hatalarında Dolayı özür dilerim dandik bir klavyeden yazı yazıyorumda..

[Bu mesaj Korku tarafından 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kosp aynen dedgın gıbı bence k2 nın bı urunu onlar ınkar etseedee
amam koxp kırılmış versıyonu cunku kosp u kırmak cok basıt
ama kospo cz de çalışmaz koxp calışır oda beleş zaten bence k2 nın ınadına beleş dagıtıyolar vede adamlar eskı yuzun uzerınıne bı yuz eklemişler o kadar vede bu kosp eger ıstenırse ole şeyler için kullanılırkıı ınanamassınız
kosp sayesınde gm lık bıle yapabılırsını kendınıze ıtem basabılırsınız bunu bıraz araştırdım vede yapılmayacak degıl sadece ust duzey bı programcının el atması yeterli sadece bu kadarı soyluyorum daha fazlasını solerım ama sılınır bencede solememem gerekır herkez herşeyı bılırsee oyun ıyıce elden gıder[signature][hline]Name: :::TheONE::: (ŞİFREDEN DOLAYI GIREMIYOZ )
Class: Shadow Vain
Nation: Karus
Lvl:60 ARTIK BOLE 15 ek1m
Np: 5,5 k dı 18 k oldu bıle
Clan: Twilight
Server: Cypher
YENI CAR :::sweet_lady:::
60 oldu
np 6 k malesef daha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...