DiezKings Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Evet arkadaşlar aldığım bir kaç duyumu sizinle paylaşmak istiyorum.. Diez Abyss kalesi bildiğiniz üzere blood clanı dağıldıktan sonra Eternity e kaldı.Daha doğru Blood eternity i kalenin içine alarak kristali kırmasına izin verdi..Sonrada clan patlatıldı.. Ama bu haftasonu arkadaşımdan aldığım duyum ile Turkuaz clanı Bu Sefer savaşa tam kadro olarak giriyormuş.Geçen hafta savaşa sadece 4 kişi girdikleri halde Kristalinin oraya kadar gidip kristali kırmaya kalkmışlar.. Benim tek dileğim o kalenin alınması ve Türk bayrağının o kalenin surlarında dalgalanması inşallah alırlar kaleyi ve biz türk oyuncularını Oyuna dahada bağlarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 inşallah alırlar ben bi türk olarak sevinirim buna[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 işillah alırlar kaleyi kardeşler turklerin bu oyundaki hakimiyetiniogreninler alırlarsa çok sevinirm beramusta olmama ragmen[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuzeN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 DiezKings sana bu Bilgiyi hangi arkadaş verdi?? Nickini verebilirmisin?............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar