Natural Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Jedi knigth 3! çıktı diyolar bileniniz warmı!!kafayı yicem ya![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Jedi academy mi eğer oysa yüzde 95 i bitmiş bi şekilde çıkmış yani kaçak sanırım sky turkte next level de gördüm bölümleri fln yerleştirmemişler ama multiplayer veya botlarla karşılaşmak hoşuma gitti yani cs tipi oyununu yapmışlar güzel bence ama beklemeni tavsiye ederim tümüyle çıksın[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ya oynayan varsa söler mi acaba dual kılıç ya da Darth MAul'unki gibi kılıçlar alabilior muyuz alıosak kullanımları nası farklı mı normal kılıçtan? Tekme atabiliyor muyuz? Kılıç Comboları çok var mı Jedi Knight 2 de coooook az vardı[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kaçar olan bişeyi sky türkte yayınlicaklarını sanmiorum !bende orda gördüm kafayı yedim ya!oyun sende war mı?warsa nerden aldın?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 walla işte orda dedi adam daha tam bitmemiş.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 starwars.gen.tr de şöyle birşeye rastladım: "Merakla beklenen Jedi Knight oyununun son bölümü Jedi Academy İstanbuldaki bilgisayarcıların raflarına düştü. PreGold versiyon denebilecek sondan bir önceki sürüm olduğu anlaşılan ve 2 CD olan oyunda çok az eksik var. Oyunun tam versiyonun ise sonbaharda raflarda olması bekleniyordu... "[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Oyunu kadiköyde nerde bulabilirm?bilen warmı?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bence alma officialı çıkınca al yani eksik daha bölümler yerleştirilmemiş.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Yaw izledim sky türkte bi o darth maulun 2li olayı var birde tekme olayı var pek beenmedim yane gene aynı gibi bişe eskisiyle[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya olsun ya şimdilik onunla idare ederim valla!oyun çıkınca zaten alırım!!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Kadıköyde nerde bulabilirsin bilmiyorum ama atlayıp vapura beşiktaşa geçersen orda cd pasajında bulabilirsin. Bu da daha önce açılmış bir topic orda level dergisinin uyarısına link falan da var.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 http://www.gamespot.com/pc/action/jediacademy/index.html Bakın çıkış tarihinde ne diyor, ayrıca Next Level'de de bir kaç kere söylediler bu oyun daha resmi olarak çıkmadı, beta bu, bakın dialog yok, şu yok, bu yok diye. Tabii orjinal oyun çıkıcak, millet de bunu alıp kopyalayacak diye beklemeyin bence. Çünkü kopyacılar arasında dönen paralar da, kopya oyun ucuz diye, küçük sanılmamalı. Bir oyunu kim daha önce kopyalarsa parayı da o kapar.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 valla hiç bekliyemem delirmek üzereyim zaten![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Yaw aln varsa söyleyebilir mi cok mrk ettimde 1-dual saber aldıımızda nası force cekiouruz prtotect fln bi derece hatta grip bile(Darth Vader) ama pull, push yapamayız herhalde ya da kılıc elindeyken mi yapıo? 2-Çift kılıç ya da Dath Maulumsu kılıç alınca cmbolar deişio mu ve cook combo var mı JK2 de cooook az vardı hep aynı hareketi yapıp herkesi kesiodun ss'lerde 3-Kontroller nasıl yeni ışın kılıcı tipleriyle zor oluyor mu yoksa önceki oyunlar gibi basit mi? 4-AT-ST ya da speeder kullanabilio muyuz[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Beşiktaşa gittim aldım! git al gör abi ![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar