MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Beyler ben kaç aydır Ko oynuyorum cyhper de başladım orda da bırakırım ama nedense bi kerede gm yi görmedim hep notice atar adını bile bilmiyorum...millet bagırıyo bas bas piyasada yok!bilen varsa yazsın.[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Retry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Vay militant_44 kardeşim benim nasılsın ben DragonFaster ne var ne yok cyhper gm ortalıkta dolaşıyor ama bende bilmiyorum bu arada ne zaman soyuldun laa sen[signature][hline]Nick: LiquiD Class: Hunter Server : Olympia Clan: Yok LvL: 21 Np: 100 NP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Retry, 30 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Vay militant_44 kardeşim benim nasılsın ben DragonFaster ne var ne yok cyhper gm ortalıkta dolaşıyor ama bende bilmiyorum bu arada ne zaman soyuldun laa sen iyiyim kanka senden ne haber :) yoksun oyunda 2 hafta felan önce soyuldum bazı arkadaslar saq olsun chitin felan verdiler elimizde sap var :) takılıyoruz öyle soyulmadan öcede raptor almıştım oda gitti :( ne yapiyim ben şimdi mal mal dolaşıyorum..[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Retry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Tmm baba sağol laa bu cyhper gm si napcan sen ![signature][hline]Nick: LiquiD Class: Hunter Server : Olympia Clan: Yok LvL: 21 Np: 100 NP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yok öylesine sorayım dedin gören varmı diye ben görmedimde hiç :) özel pm atıcam sana okursun şimdi ok[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar