Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 herkes kötüleyecek diye bişey YOK. Dün akşam baya bi uğraştan sonra ____HOLLOW___ isimli kosp kullanıcısını banlattırdım(banlattırdık). BlackWinds e teşekkürler.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 helaaaaaal bi o nu mu banlattırdın eee daha kımler kımler var onlar ne olcak oyle tek tek banlamayla iş olmaz herkesın kendı ıcınde olması lazım[signature][hline]51 honouroforcs1 shaman beramus 600np:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya ben gördükçe yazıyorum. dün akşam bu çocuk savaşta 5li 5li ok atıodu söyledik banlandı. tek tek te olsa yavaş yavaş hepsini banlatıcam. bundan öncede bi kaç kişiyi söyledim ben söylediğim zaman banlanmadılar ama sonuçta onlarda şuan oyunda değiller. ve dün gece 20 - 25 kişi daha banlanmış .[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 :tup: Nice Job Marla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bişey merak ediyorum size yarıyan bi macro olsa kullanırmıydınız çümkü beleş her insan evladını yoldan çıkartabilir[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 marla sana tapıoruz :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 61 oldu degişen bişi yok :D np:accık vardı jaws aldı dağa kaçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 KOSP dan kaç gün banlıyorlar premiumları ki 7 gün sanırım..Bence bu süre daha uzun olmalı.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: holigun_tr, 30 Kasım 2005 11:27 tarihinde demiş ki: bişey merak ediyorum size yarıyan bi macro olsa kullanırmıydınız çümkü beleş her insan evladını yoldan çıkartabilir eğerki bu programları kullanmış olsaydım veya kullanacak olsam emin ol bırakırım oyunu . herşeyi o program yapıcak ben ne yapıcam da zevk alıcam bu oyundan. o tarz programlarla oynayıpta zevk alanın aklından bi sorunu vardır bence. psikolojik bi rahatsızlığı olduğuna eminim. Ben bu oyunda(her oyunda) kendim bişiler yaparak kendimi tatmin ederim. bence sizde gördüğünüzde söyleyin. (Teşkür ederim arkadaşlar :))[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sadece merak[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 lol cok Erken banladi GM ler Uyuyo online olmasina Ragmen Savasta Savasi Takip etmesi lazim Suistimal Ediyolar ... Sırf o Adam Yüzünden Savasin YarisinDa Ciktim Ben ..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bende hemen hemen savaşın son 1 saatinde oynamadım. oturdum sadece gm ile konuştum banlandığı gibi oyundan çıktım çünkü son 15 dakika fln kalmıştı :)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 1 saat felan oldu a3 snowda golem kasan kospcular wardi fraps kasio bi de movie yapmak uzun ish anlamam diye almadim fraps ama phosphor_ adli gm'i bulup söyledim hala bekliyorum bakalim banlanacaklarini sanmiom hala noob banlamaya devam ediolar :lol:[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 a3 tekileri bende gördüm :-P[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 inşallah banlanırlar :) bu arada bişi sorucam o çocukların clanı Black_Hawk_ mı? siyah pelerinli orc charı açtığımdan beri doğru düzgün bi yer bulamadım kasıcak. her yer bu clanın kosp çularıyla dolu[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 evet ta kendileri[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 dün akşam banlattığım çocukta aynen bu clandaydı :) yazık bu çocuklara ya illegal şeylerle bi yerlere gelmeye çalışanlara gerçekten acıyorum[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 holigun onlardan biride sen olma sakin ?[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 momentus die bi clan ready_to_work die n00b war baslarinda...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaM1P1cH_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ßence Süper ßir GM ... Çoğu Kişi Sevmior Yok Hırsız GM ßeni Soydu Cart Curt @m@ Gm İstese Tüm İtemlerin En iisini Alaßilirr...[signature][hline]Char Name : TaM1P1cH_ Server : Ares JoB : Rogue lwl : 57 CLan : YoK Ufuk : 6* and Master Yan Char Name : sefred lwl : 49 Job : Priest Skill : Holy And Heal Np : 5k Server : Ares Notice : Gülmek Dudakların Yapaßileceği En Güzel 2. Şeydir :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar