Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 nerden düşer bunlar? poison sack biliyorumda nerden düştüğünü bilmiyorum.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher macrocu gençlik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [spo1==)]lvl 70 priest görevi için[/spo] 20 şer tane lazım[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher macrocu gençlik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yanlış hatırlamıyosam poison sack grellden düşüyor[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 poison sack..el morad castledan çıktıktan sonra sağ da gray ozzy ler war onlardan düşüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 grellden düşüyor gray ozzy değil[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: holigun_tr, 30 Kasım 2005 11:28 tarihinde demiş ki: yanlış hatırlamıyosam poison sack grellden düşüyor onlardan tentacle düşüyo benim 70 için kesmiştim ordan biliyorum. marksman sağol kardeş. ozzy lerden düşüyodür öle bi tipleri var. abyss eyes lazım o sakat item.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher macrocu gençlik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 poison sack arılardan çıkıyor şimdi hatırladım tamam hornetlerden düşüyor[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hayır Oozy'lerden düşüyor. Hatta hiçbir işe yaramadığını düşündüğümüz için boyuna npcye satardık onları lvl kasmaya çalışırken.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 MUZOOO PARTIYE BAK BULURUM BEN ONUN YOLUU NUU[signature][hline]Name: :::TheONE::: (ŞİFREDEN DOLAYI GIREMIYOZ ) Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl:60 ARTIK BOLE 15 ek1m Np: 5,5 k dı 18 k oldu bıle Clan: Twilight Server: Cypher YENI CAR :::sweet_lady::: 60 oldu np 6 k malesef daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar