blaco Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Basliktanda anlasıldıgı gibi '' Version Invalid '' hatası alıyorum.. Nedir benim bu cektıklerım 3 gundur oyuna gırmek ıcın cabalıyorum.. biri yardım elını uzatsın bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 launcher i calıstır daha sonra gırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Versiyon hatası veriyo yani en son çıkan versiyonu yüklememişsin 1307 en son çıkan (tabii ki bundan önce çıkanlarıda yüklemelisin) Launcher ı çalıştırırsan kendi otomatik olarak yükler.[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:64 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 launcher i çalıştırmama ragmen version hatası alıorum bir şey degişmedi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: blaco, 30 Kasım 2005 11:38 tarihinde demiş ki: launcher i çalıştırmama ragmen version hatası alıorum bir şey degişmedi .. sorunuma bir cevap lutfen beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bana da ole oldu launcher calıstırdım duzeldı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 olmuor olmuor.. 1308 gosterior bende oyun versioyunu olarak dogrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar