Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 silk road da diez 3 tane lvl 60+ çarı olan bir gürcü ile konustum 411 in ko yu bıraktıgını ve silkroad oynadıgını lvlin 35 oldugunu ki bu yeni server için çok ii bi lvl. nicki de voodo imiş. kendisine yeni oyununda basarılar dileris :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 nedir bu yeni bi oyunmu adresini verirmisin?[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 www.silkroadonline.net[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 SRO bayar 411' i... Şunu söyleyebilirim ki KO' nun bu kadar çok tutulmasının nedeni PK sistemi. Ha ama silk road online oynarken çok eğleniyosun o başka mesele. BAğlıyor PC başına[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 abi öle diosun da dün 4 star bi kervan yaptık 2 deve 4 kişi yaklaşık 100 den fazla thief kestik sonra karsımıza 20 kişilik bi human thief ordusu çıktı baya ugrastık ama kestiler sonunda malları alıp kaçtılar :) valla ben ko da böle bi pk keyfi yasadıgımı hatırlamam.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sadece 411 değil pek çok kişi knight ı bıraktı ve bırakmayada devam ediyor. yakında ismi değişirse saşırmayın Turk Online :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 5x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar