Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya ben bu yunanlıları var ya...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar bugun bi olay oldu. olay aynen şoyle gelişti.
yunanlı papi die bi ark vardı oyundan tanıdığım. bu bana çarının heklendiğini ve itemi kalmadığını pk yapmak istediğini soyledi ve benden 1 saatliğine itemlerimi istedi. ona guvenmem içinde bana kullanacağı çarın şifresini verip girip bakmamı istedi.bende girp baktım ve 1 saatliğine oynasın zavallı dedim ve zavallı ben guvenip çitin setlerimi +7 mirajlarımı kekurilerimi dex bonuslarımı ne ve varsa verdim herife. çocuk itemleri aynen başka çara geçirip soydu beni daha doğrusu kazıkladı. şimdi ben ne yapmalıyım. sinirimden girip çarını lvl1 e mi düşürüp np yimi sıfırlasam yoksa ne yapsam ya bi cevap verin allaşkına
Mesaj tarihi:
said:
monur, 30 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
ahada şimdi girip np sıfırlayıp lvl 1 e düşürecem. dies de ork olan varsa gelsin np transfer başlıyoooo.

bence gec bile kaldin...anlattiklarin dogruysa 1 lvl ve npyi 0 la akli basina gelsin bence..
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar okuyan lutfen bi yorum getirsin nasıl alabilirim itemlerimi geri? bi akıl verin iki satte anca 5k düşürebildim np yi. vaz geçtim lvl 1 yapcam
Mesaj tarihi:
kardes yanına bir arkadasını al mage ve o transformation mu neyse kullansın ve golem felan olsun sen tp et sin sen yatınca yine tp etsin ve şimdiden şifre deişim yoken cz de np sıfırla sora savaslara gir daha kolay ex gider
Mesaj tarihi:
said:
-Cursed-, 30 Kasım 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
kardes yanına bir arkadasını al mage ve o transformation mu neyse kullansın ve golem felan olsun sen tp et sin sen yatınca yine tp etsin ve şimdiden şifre deişim yoken cz de np sıfırla sora savaslara gir daha kolay ex gider

savaşta xp gitmez..[signature][hline]http://img209.imageshack.us/my.php?image=daggerphobia0zg.jpg

www.clanlasombra.tk
Mesaj tarihi:
ya anlamadığım şey şu bu adam bana şifresini verdiyse +6 çitin set 2 tane +7 mraj kekuriler dex 7 set için mi verdi bence yarına bu premium alıp şifre deişir
Mesaj tarihi:
ya haklısın kardeş akılsızlık bende herkesi kendim gibi zannedip veriyom şifrelerimi olan bu işte. ha bide bu guvenme olayı 3. kez yaşanıyo galiba amelelik bende.
Mesaj tarihi:
kardeş tamam haklısın sadece ben yunanlı olduunu ismini falan biliyom o yuzden bu sıfatı kullandım yoksa yunanlılara bişi demiyom. da muhabbet kaydı bayaa. neyse şu an 55 e düşürdüm herifi
Mesaj tarihi:
Ama sendeki de iş değil hocam niye veriyon itemini... Bu oyunda bırak babanı annene bile güvenmicen... Neyse lvlini iyice düşür adamın...Lvl 40 olunca eslanddan atar ama... Artık bir mage bul pianada ya brethhe neredeysen tplettirerek öldür. lvl 1 yapacaksan. Kısasa kısas tabi ki...Ama itemini hayatta alamassın. Onları unut sen..[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
ya başkasının charını sana gösterdiyse lvl düşürdüğün adam başkasına aitse yada geçmiş olsun :)[signature][hline]Name : Lifestyl3
Nation : El-Morad
LeveL : 6x
Clan : StolenLifes
Server : cypher
Class : Paladin
  • Yeni Oluştur...