monur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya arkadaşlar bugun bi olay oldu. olay aynen şoyle gelişti. yunanlı papi die bi ark vardı oyundan tanıdığım. bu bana çarının heklendiğini ve itemi kalmadığını pk yapmak istediğini soyledi ve benden 1 saatliğine itemlerimi istedi. ona guvenmem içinde bana kullanacağı çarın şifresini verip girip bakmamı istedi.bende girp baktım ve 1 saatliğine oynasın zavallı dedim ve zavallı ben guvenip çitin setlerimi +7 mirajlarımı kekurilerimi dex bonuslarımı ne ve varsa verdim herife. çocuk itemleri aynen başka çara geçirip soydu beni daha doğrusu kazıkladı. şimdi ben ne yapmalıyım. sinirimden girip çarını lvl1 e mi düşürüp np yimi sıfırlasam yoksa ne yapsam ya bi cevap verin allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 durduğun HATA :)[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...45k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 uzuldum =( kimseye guven olmuyo ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahada şimdi girip np sıfırlayıp lvl 1 e düşürecem. dies de ork olan varsa gelsin np transfer başlıyoooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: monur, 30 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: ahada şimdi girip np sıfırlayıp lvl 1 e düşürecem. dies de ork olan varsa gelsin np transfer başlıyoooo. bence gec bile kaldin...anlattiklarin dogruysa 1 lvl ve npyi 0 la akli basina gelsin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya arkadaşlar okuyan lutfen bi yorum getirsin nasıl alabilirim itemlerimi geri? bi akıl verin iki satte anca 5k düşürebildim np yi. vaz geçtim lvl 1 yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kardes yanına bir arkadasını al mage ve o transformation mu neyse kullansın ve golem felan olsun sen tp et sin sen yatınca yine tp etsin ve şimdiden şifre deişim yoken cz de np sıfırla sora savaslara gir daha kolay ex gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 saol kardeş şu an eslantta uruk hailere öldürtüyorum çarını neyse buda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lol lvli kacti herifin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: -Cursed-, 30 Kasım 2005 01:44 tarihinde demiş ki: kardes yanına bir arkadasını al mage ve o transformation mu neyse kullansın ve golem felan olsun sen tp et sin sen yatınca yine tp etsin ve şimdiden şifre deişim yoken cz de np sıfırla sora savaslara gir daha kolay ex gider savaşta xp gitmez..[signature][hline]http://img209.imageshack.us/my.php?image=daggerphobia0zg.jpg www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Adam sana charin sifresini vermisse , zaten o chari gözden cikartmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya anlamadığım şey şu bu adam bana şifresini verdiyse +6 çitin set 2 tane +7 mraj kekuriler dex 7 set için mi verdi bence yarına bu premium alıp şifre deişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ha bu arada lvli 60.5 ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya haklısın kardeş akılsızlık bende herkesi kendim gibi zannedip veriyom şifrelerimi olan bu işte. ha bide bu guvenme olayı 3. kez yaşanıyo galiba amelelik bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kardeş tamam haklısın sadece ben yunanlı olduunu ismini falan biliyom o yuzden bu sıfatı kullandım yoksa yunanlılara bişi demiyom. da muhabbet kaydı bayaa. neyse şu an 55 e düşürdüm herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ama sendeki de iş değil hocam niye veriyon itemini... Bu oyunda bırak babanı annene bile güvenmicen... Neyse lvlini iyice düşür adamın...Lvl 40 olunca eslanddan atar ama... Artık bir mage bul pianada ya brethhe neredeysen tplettirerek öldür. lvl 1 yapacaksan. Kısasa kısas tabi ki...Ama itemini hayatta alamassın. Onları unut sen..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya başkasının charını sana gösterdiyse lvl düşürdüğün adam başkasına aitse yada geçmiş olsun :)[signature][hline]Name : Lifestyl3 Nation : El-Morad LeveL : 6x Clan : StolenLifes Server : cypher Class : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 adam arkadasinin charini ismini bilmeyecek kadar ...... deildir heralde boslugu siz doldurun kafaniza göre :-)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hey gidi tarih hocam hey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar