asiiiii Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 gm çostu 2 dakkada 100 den fazla adaam banladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiii Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 muahaha wolkeynoyla tachıı de gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 temizlendi ortalık artık czde damage vurabileceğimiz adamlar olacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kosptur hacktir kildir tüydür yapanlari adamdan mi sayiyorlar beramusta...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bu gm madem banlıyor 3 gun 5 gun ne dıye levelımızı düşürüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 KOSP'un cezası odur. 5 gün ban 5 lvl down...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasan_78 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yüzsüzlüğün bu kadarı da olmaz. adam hem kosptan banlanıyor hemde lvl aynı olsun istiyor. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. sen kosp'la kas sonra lvl aynı kalsın. Zaten sizin gibi kospçular yüzünden oyunun ne datı kaldı ne de tuzu. savaşta adam arkaya 8 tane ok atıyo ama adam yok ortalıkta 2100 hp p.ç oluyo bi anda. Aferim GM'ye. keşke 10 lvl düşürsede aklınız başınıza gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya ben imzama savaşta bile macro kullanıyolar yazınca herkes bana çöküyo ondan sonra.Önce herkesin birbiriyle kapıştığı yetenek isteyen yerlerde kullananları banlasınlar.Beramusta bir aydan fazla süredir macroyla cz yapan adam biliyorum.Cypherı hiç söylemiyorum bile orda kosp legal galiba, arkadaşımın charıyla bi dolaşayım dedim bi tane normal yolla kasan görmedim koca eslantta[signature][hline]server:Olympia Nick:Cool_Xul nation:Karus clan:Osmanlı lvl:5x There's no place for you here,youngster! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar