karakemal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ismini vermiyorum ama bir arkadasin foto albumunu geziyodum bu resmi gordum size sormak istedim varmi boyle birsey??? varsa nerden cikiyor bu bicak... bide +10 gigantic axe var bide ona bakin. bazarow314.sitemynet.com/mynet_resimlerim/ilginc.jpg bazarow314.sitemynet.com/mynet_resimlerim/ilginc2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oyle bi dagger yok..[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ayrıca o giganticli arkadaşda lütfen karşımda olmasın!!! Dur yaw ben orcum zaten =)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 giantic axe yi bende gordum beramusda ama oyle bır dagger olduguna ınanmıyorum[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Charım acıldı Cok mutluyum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 öyle bi dagger olsa CZ'de falan adam kalmaz bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 photo shop diycem ama alakası yok adam resmen paint te çizmiş o daggerı[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_korkusuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya arkadaşlar o dagger i DİEZ de hiz diye bi asasin taşıyo yada ıkı tane var aynı dagger den çünki cz de bende gördüm ve sordugumda GM nin hediyesi demişti ne kadar dogru ne kadar yalan bılemem ama aynı şekilde altın sarısı ve 170 atack vardı[signature][hline]server : DİEZ IRK : elmorad ( warior ) LVL : 63 NP : 20,000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: by_korkusuz, 29 Kasım 2005 23:55 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar o dagger i DİEZ de hiz diye bi asasin taşıyo yada ıkı tane var aynı dagger den çünki cz de bende gördüm ve sordugumda GM nin hediyesi demişti ne kadar dogru ne kadar yalan bılemem ama aynı şekilde altın sarısı ve 170 atack vardı zuhaha bu resim yaklaşık 7 ay önce bu foruma kondu ve paint oldugu açıklanmıştı daha neyi tartışıyoz!!! adam paintte boyamış işte[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:60xxx nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_korkusuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya dedıgımı anlamadın arkadaşım galıba DİEZ de oynuyosan biara hiz denılen oyuncuya sor buyuk ıhtımalle gösterir türk deil ama sıcak kanlı bı insan ıkı muhabbet etsen boyle bı dagger in oldugunu görürsün[signature][hline]server : DİEZ IRK : elmorad ( warior ) LVL : 63 NP : 20,000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hiz bana 800 falan vuran sağlam bi arkadaş... Eğer o dagger ondan olsa bana instant kill çekerdi... Saçmalamamak lazım bi yerde...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 30 Kasım 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bi kere +7 Ap side 170 bu ozelliklerde durabilitynin en az 13-14 k olması gerekirdi cizen arkadas unutmus olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Çok kötü bi çalışma.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 o axe da gercek deil çünkü +10 itemlerde +10 yazmiyor sadece itemin adı yazar mesela paint+10 yerine paint yazar[signature][hline]Name : Lifestyl3 Nation : El-Morad LeveL : 6x Clan : StolenLifes Server : cypher Class : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar