shimana Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 selam arkadaşlar. ben bu mz da bakıyoum cillop gibi adamlar 2 euro falan. nasıl oluyor bu. bana bi transfer taktiği verebilir misiniz? yani nasış derseniz genç ama ortalama adam mı alayım yoksa o dediği 1 euroluk adamlara mı abanayım???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 transfer bitiş tarihi var transferdeki oyuncuların. adam satışa bugun koyar transfer süresinide 1 gün olarak ayarlar.satışa çıkma bedeli 1 euro dur. sen 1 euro verirsin adama teklif yaparsın.transfer bitiş tarihine kadar oyuncular açık arttırmada kalır. mesela 5:20 son bitiş tarihi olan oyuncu 5:12 de 1 euro teklif gelmişken 5:18 de 350.000 euroya kadar da çıkabilir mesela. son teklif tarihinden 5dk sonraya ertelenir transfer bitiş tarihi.5:20 de biten oyuncuya 5:19 da teklif verirsen 5:24 e ertelenir son tarih. 5:24 de geçti hiçbir teklif olmadıysa o oyuncu en son teklif eden kişinin takımına 24 saat sonra katılır.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eyw. bu arada bişey sorucam. bu en iyi taktik muhabbetinde sen jedi 2. taktikle hede hödöye çakmış demişsin senin 2. taktikle miydi o? oraya soramadım. burda sorayım bari...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet burdaki 2. taktik.[signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet!The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mesela rastgele bir adamın sayfasına giriyorum ve onun taktiğine hazırlık maçlarındaki skorlarına falan nereden bakabilirim ya da böyle bir şey yok mu ?[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar