Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

managerzone da transfer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaşlar. ben bu mz da bakıyoum cillop gibi adamlar 2 euro falan. nasıl oluyor bu. bana bi transfer taktiği verebilir misiniz? yani nasış derseniz genç ama ortalama adam mı alayım yoksa o dediği 1 euroluk adamlara mı abanayım???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Mesaj tarihi:
transfer bitiş tarihi var transferdeki oyuncuların.
adam satışa bugun koyar transfer süresinide 1 gün olarak ayarlar.satışa çıkma bedeli 1 euro dur.
sen 1 euro verirsin adama teklif yaparsın.transfer bitiş tarihine kadar oyuncular açık arttırmada kalır.
mesela 5:20 son bitiş tarihi olan oyuncu 5:12 de 1 euro teklif gelmişken 5:18 de 350.000 euroya kadar da çıkabilir mesela. son teklif tarihinden 5dk sonraya ertelenir transfer bitiş tarihi.5:20 de biten oyuncuya 5:19 da teklif verirsen 5:24 e ertelenir son tarih. 5:24 de geçti hiçbir teklif olmadıysa o oyuncu en son teklif eden kişinin takımına 24 saat sonra katılır.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
eyw. bu arada bişey sorucam. bu en iyi taktik muhabbetinde sen jedi 2. taktikle hede hödöye çakmış demişsin senin 2. taktikle miydi o? oraya soramadım. burda sorayım bari...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Mesaj tarihi:
mesela rastgele bir adamın sayfasına giriyorum ve onun taktiğine hazırlık maçlarındaki skorlarına falan nereden
bakabilirim ya da böyle bir şey yok mu ?[signature][hline]HOROZLU SPOR
GAGA LARIZ ...
  • Yeni Oluştur...