hergele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kredi kartı almak istiyorum ama yaşım tutmuyor 17 yaşındayım sadece webden alışveriş yapmak için lazım zaten gençlere yönelik kartlar varmış duyduğum kadarıyla bilgisi olan paylaşabilirmi[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yapıkredi webcard. ama 18 altına verilmiyordu galiba.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Is Bankasinin genc kart mi öyle salak biseyi vardi. Bi de 16YSK var o da olur heralde : P Ailenin kullandigi bankaya git iste, böyle böyle veli izniyle kredi karti uygulamasi var mi sizde diye anlat derdini ki cogu byük bankada var yanlis bilmiyorsam[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Annenin ya da babanın kartına ekkart çıkartabilirsin. Yapmıştım ben öyle.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 anne veya babanın kredi kartı vardır söle ek sanal kart çıkarsınlar[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Private, 29 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Annenin ya da babanın kartına ekkart çıkartabilirsin. Yapmıştım ben öyle. Nasıl yapılıyor yardımcı olurmusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sen bizzat yapamazsin onların telefon acip bilgileri vermesi gerekiyor.[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: hergele, 29 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki: said: Private, 29 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Annenin ya da babanın kartına ekkart çıkartabilirsin. Yapmıştım ben öyle. Nasıl yapılıyor yardımcı olurmusun :) Anneni veya babani alip, hangi bankayi kullaniyorlarsa ona gideceksin, orada hallolacak islemlerin.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aynen öyle annene babana ihityacın var. Zaten bu yaşta onlar olmadan yapamazsın. Ek kart yaş sınırı yanılmıyorsam 16 onun için rahatça yaparsın.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 -gg dogru soylemis, ben 1 yil ila 2 yil arasi bir sure ultima oynamistim oside babamdan habersiz. haberi olunca kotu olmustu orasi ayri :S[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben 16yken isbankasindan genc kart almistim sanirim alabilirsin.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar