Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UPS ve Power Supply sorunsalı

chagy

Öne çıkan mesajlar

Annemin bilgisayarında takılı olan ups le benimkini değiştirdim
Annem de iken bu ups,arada bir bilgisayar kapanmıyordu.Güç kablosunu çekip geri takıyorduk.

şimdi o ups bende,bilgisayarı kapatıyorum,kapanıyor eyvallah ama power supply çalışmaya devam ediyor.Güç kablosunu çıkartıyorum,geri takınca bilgisayar tamamen açılıyor.

Yani bilgisayarı kapattıktan sonra birde güç kablosunu çıkartmam gerekiyor ki tamamen kapansın,açmak içinde bilgisayarı güç kablosunu takmam yetiyor.

Bunu nasıl çözebilirim?[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Sosyal ağlarda paylaş

ups ile ilgili bilmediğin bir ayarı açmışsın anladığım kadarı ile, upsi aldığın yerdeki teknik desteğe veya ups'in distribütörüne tel. açıp sor...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten sorun bilgisayarı kapattıktan sonra power supply'nin hala çalışmaya devam etmesi :).UPS'in değil

com port bağlantısı yok,ayar yok hiç birşey yok,priz var bunda(sadece monitor,kasa ve adsl modem takılı UPS'e)[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Sosyal ağlarda paylaş

Evet fan hala dönmeye devam ediyor benide uyuz ediyor.
ya kaçak vardı önceden,düzeltilmişti.
Ama eğer 6'lı prizde(UPS'e takılı olan) bir sorun varsa bilemiyorum yada güç kablosunda kaçak falan olur mu ki?
nasıl kontrol edebilirim?[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...