gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Arkadaslar eski bir sarki ariyorum nerdeyse 1 hafta oldu normalde acmam ama resmen caresiz kaldim aramaktan ne kadar gereksiz parcalari download ettim anlatamam ya.. Simdi parcamiz hakkinda bildigimiz seyleri soyliyim.. duet yapiliyor bir kadin ve erkek tarafindan... Sarkinin bir kisminda konusma moduna geciliyor (muzikteki adi ne bilmiyorum) bu konusma kisminda Kadin:Seni seviyorum Erkek: Kucuksun gecer bunlar yada sadece gecer bunlar tarzi birseyler soyluyorum.. Evt biliyorum sacma sapan bir konu ama yardimlari bekliyorum :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yerli ? yabancı ? ve ne tur bir sarkı bu ?[signature][hline]I want your Soul Power is Everything
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yerli sarki ne tur oldugunu bilmiyorum ama pop galiba klasik pop fln diyebiliriz heralde :) Palavra Palavra veya Keman ogretmeni degil kime sorsam onlari soyluyorum ama yapi itibari ilede benzemiyor degil..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hmm dinlme imkanımız yok sanırım?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar