retorikci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Merhaba, Evdeki bilgisayarım kapatıldıktan sonra rastgele bir zamanda kendi kendine açılıyor. Kimi zaman 10-15 saat sonra kendi kendine açılıyor. Sistemim: UPS ile koruyorum (Merlin Geren 800VA Online özellikli) Thermaltake Powersupply (450w) Coolermaster wavemaster kasa topraklı piriz kullanıyorum. ASUS P5AD2 anakart var p4 .32 CPU, 1Gb ram, 6600GT VGA, WinXp SP2 Biostan Wake-on LAN, Wake-on Modem disable ettim. Sistemimi otomatik açcak herhangi bir Task scheduler görevi de yok. Aydınlatırsanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Başta bende wake-on lan veya task schedular sandım ama değilmiş kapattım diyorsun o zaman büyük ihtimal ups den kaynaklanıyor aldığın yerdeki teknik servise bir sor derim.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kasayı kontrol kalemi ile kontrol ettinmi istenmeyen akımlara karşı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Topraklı priz kullanıyorum demişsin de, toprak nötr arası gerilim olabilir mi acaba? Ayrıca topraklaman gerçekten topraklama mı yoksa nötr'den köprü mü?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende biostan bak dicektim ama kontrol etmişsin zaten.sanırım ups ile alakalı bişey.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kendi kendine kapanana aşinayızda bunu da şimdi gördüm (.[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 öcüüüüüüü *!kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 *!kaçanı kovalar*[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 haydee yanlış yere yazdık bunu [Bu mesaj Rahan tarafından 30 Kasım 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar