lupin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bilgisayarımı güvenli modda acmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?[signature][hline]Nick:Kicken LvL:5x Server:Ares Job:Rogue/Archery Clan:GriFFeN Nation:Human Nick:MoonBraster LvL:6x Server:Xigenon Job:Mage/Paper Clan:Fast Nation:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bilgisayarın acılırken F8 e bas aürekli bi menu cıkcak ordan yapabilirsin not: imzanı kısalt[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hakkaten ya bu nasıl bi imza[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar