KosPer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Beyler kaç saattir oyuna giremiyorum Hackshield hatası veriyor sizdede öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 erghh... bu kacinci yahu. sabitlesin birisi $unu tepeye, ne biliyim pop-up yapsin, yanarli donerli gif yapsin. olmayacak boyle. neyse efenim, bir adet DOS penceresi aciyoruz. ipconfig /flushdns yazip enter tu$una basiyoruz. tekrar deniyoruz. olmazsa bu i$lemi bir daha tekrarliyoruz. afiyet olsun.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 beyler siz girebiliyomusunuz yaw bi cevap verin..? Edit:eyw saol bi deniyim.. [Bu mesaj KosPer tarafından 29 Kasım 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hocam işe yaramadı yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yarayana kadar dene! bu arada server'larda bir sorun da olabilir. bu durumda ise yaramaz tabi.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hackshield hatası verirse launcher dışında exeden deniyoruz. Aynı hatayı verdikçe yine deniyoruz. 100 kere deniyoruz. PC'ye reset çakıyoruz. Olmazsa bugün PC yi kapıyoruz. Yarın oynuyoruz. İyi geceler diliyoruz...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ve oyuna girmeden önce msn ve türevlerini açmıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 C:Program FilesKnightOnlineHackShieldUpdate Buraya kadar gelioz "autoup" die dosya var onu ÇaLıştırıoruz GünLeştirme yapıoruz ve tekrar denioruz ... o hatayı verince o işlemi yaparım sonra girer...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 6x.xxx Server : Cyhper Benim Ezük Charım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Restart at makinaya %90 düzeliyo[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar