horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 caiz diil :yapma: valla çalışırsan herşeyi yaparsın kardiş (en uyuz cevabı veriyorum sana :))[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Kılsın abi! Neyse iyi yanından bakmak lazım. Bakire bana kaldı en azından :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bitanedaa[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu horas daha paticikte öle görsel sanatlar ustası falan değilken bana bi büyücü çizmişti daha o zamandan anlamıştım yetenek olduğunu.. Yolun çok açık ama seni bir Davinci olarak görmüyorum.Hafif batı ressamlığı öğrenmen gerek yerin burası değil..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 abi! ümit var di mi abi. abi? abicim?..[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Sevdicegimin resmini cizmek istiyorum ben de. Üstaddan yardim bekliyorum :)[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 saolun. efekt de zordur. iyi olan şeyler zor olur. veya da zor oldukları için iyidirler.[signature][hline]nobody said it would be easy...
Creel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yetenek güzel sey[signature][hline]"Who wants to live forever?"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 saati 100 milyona veririm[signature][hline]nobody said it would be easy...
Numb Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 vay yavrum vay 100 milyona veriyomuş.. lan hasan cihat örter veriyo lan saati 100 milyona gitar dersi.. :)[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 e anla artık ;) vermek istemedikten sonra ipe un da sererim su da ayrıca[signature][hline]nobody said it would be easy...
shine-water Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kardeşim nedir bu resimler yahu..özellikle de imparatora ve clanmaistere bittim,yuh artık..diğerleeri de güzel ama ben en çok bunları sevdim..eline sağlık ne diim.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 enteresan bir insanmışsın shinewater. bir yıldır ilk kez bugün mesaj atmışsın..[signature][hline]nobody said it would be easy...
shine-water Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 doğrudur..sürekli takip ediyorum gerçi..artık yazayım da istedim.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 e bi update edelim.[signature][hline]ben olmuşum imza..
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 tam wallpaperlık olmuş eline sağlık[signature][hline]THE BAB,THE ONLY...ARCBABZ!..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 eyvallah. ayrıca kopirayt mopirayt aga.. çalan çırpan şerefsizdir. büyülü sözleri de söylüyorum: kavel KAVEL KAVEL!!![signature][hline]ben olmuşum imza..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yoğun istek üzerine 1280x1024 hali. :P bu arada paticik içinde kalsın bu çalışma sevgili b@blar.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Zed Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 teşekkürler[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 reca ederim... nidimek.[signature][hline]ben olmuşum imza..
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 set as wallpaper[signature][hline]THE BAB,THE ONLY...ARCBABZ!..
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 yeah man[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 eger bilgisayarda cizilmisse, cok basarili.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Öne çıkan mesajlar