Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
caiz diil :yapma:
valla çalışırsan herşeyi yaparsın kardiş (en uyuz cevabı veriyorum sana :))[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mesaj tarihi:
bu horas daha paticikte öle görsel sanatlar ustası falan değilken bana bi büyücü çizmişti daha o zamandan anlamıştım yetenek olduğunu..
Yolun çok açık ama seni bir Davinci olarak görmüyorum.Hafif batı ressamlığı öğrenmen gerek yerin burası değil..
Mesaj tarihi:
abi! ümit var di mi abi. abi? abicim?..[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mesaj tarihi:
Sevdicegimin resmini cizmek istiyorum ben de. Üstaddan yardim bekliyorum :)[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
vay yavrum vay 100 milyona veriyomuş.. lan hasan cihat örter veriyo lan saati 100 milyona gitar dersi.. :)[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
teşekkürler[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
  • Yeni Oluştur...