Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horas yeni bişiler yapıyo

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

ee biraz geç kaldım cevaplamakta. bilgisayarda tablet vasıtasıyle çiziliyor. genelde eskiz için aura. geri kalanı için photoshop ve/veya painter kullanıyorum. ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim. dragonun çizeri ben değilim. konuyu chemicalın açtığı başlıktan takip edip anlayabilirsiniz.
tekrar teşekkürler :utaniem:[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

tablet nedir aura nedir? aura çok egzantrik bişeye benziyo. böyle bulutların sislerin arasından çıkan bi el çiziyomuş resimleri gibi hayal ettim bi an

said:
RogueNoir, 20 January 2004 03:21 tarihinde demiş ki:cahillik işte.
[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Sosyal ağlarda paylaş

bende graphire 2 var. avrupa. a3ten büyük dev gibi. o sana gelmez. şöle bişi gördüm süper bence. fiyat uygun yani.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=619634[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

drunken youngster
yannız bundan sonra beleşe çalışmam ha :P[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 23 January 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...