Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
UYARI: Çalan çırpan şefesizdir. Taoucudur dombilidir falan filan. Ayrıca resimlerimi korumak için: kavel KAVEL KAVEL!

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=30460&poll_id=0&warned=y[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 10 Temmuz 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
normal bişi. new açıldığı zamanda o beyazlıkta bişiler görüp üstünden geçmek gibi bişi benimkisi (vay anasını!) cidden öle ama.. :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
Hmm. Güçükken bende kuru kalemle bu tip şeyler yapardım ama sonra başka şeylere yöneldim .. Geçti bu işler benden.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
işte asıl bunu alıp editlemek lazım. kim bilcek horace ın olduunu .. o benden çaldı benden önce foruma koydu editleyip derim :D[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Mesaj tarihi:
ya abi sen bunları neyle ciziyon hangi alet edevatla.
yani bunlr 0 bilg den se yani ne diyim

*şaşırır*

*etrafına bakınır*[signature][hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all
be aware the storm gets closer
Mesaj tarihi:
sen bunları yaparken ben de oturup izlemek isterdim.
merak ediyorum neresinden nası başlıyosun da nası çıkıyo ortaya böyle bişey.
cahillik işte.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
  • Yeni Oluştur...