Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nası baslayabilirm???*

MCmaneman

Öne çıkan mesajlar

Herkeze selam.. Bİ dizi private wow severında oynadım ve wowun gercekten cok iyi bi oyun olduguna karar verdim.. Şimdi orjinal serverına girmek istiyorum Acaba bana bu konu hakkında yardımcı olabilirmisin. Bilmek istedigim
1).Oyunu nerden alabilirim hangi magazalarda bulunur.
2).Odeme sistemi nası yapılıyo ve gerekenler nedir
3).Aranızda wow oynayan varsa lutfen biraz oyunun güvenilirligini anlatabilirmisiniz????????

Tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

"1).Oyunu nerden alabilirim hangi magazalarda bulunur.
2).Odeme sistemi nası yapılıyo ve gerekenler nedir
3).Aranızda wow oynayan varsa lutfen biraz oyunun güvenilirligini anlatabilirmisiniz???????? "

1) yakınlarında bulunan büyük alışveriş merkezlerinden birinde kesin bulursun.
2) kredi kartı yada paypall ile ödeme yapıyosun ama genellikle çoğu insan kredi kartı ile ödeme yapıyo
3) wow ne lan terlik markasımı? oynanıyomu ?
oyunun güvenilirliği derken neyi kasdettin anlamadım.[signature][hline]Realm: Shadow Moon
Class: Orc Shaman
Nick: Redbullah
Guild: Obscurum
Sosyal ağlarda paylaş

kredi kartı bilgilerin sadece 1 seferlik alınıor ve sonra güvenlik numarası kayıttan silinior bölece sitenin hack edilme gibi bi sorunu olsa bile asla senin bilgilerin açığa çıkmıor. Ama kredi kartı bilgilerini vermeden önce bilgisayarında trojan/key logger/virus falan filan olup olmadıını kontrol etmende yarar var. Yani bu tip kredi kartı işlerini stabil bilgisayarlarda yaparsan daha ii olur. öle işte güvenlik olayu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodthirst, 28 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
yok biz wow oynamıoz öölesine başlık açtık millet ööle snasın die çaktırma ;)

+1 :)
D&R, goldpc ve bunun gibi orj oyun satan magzaların bi kaçında var
Oyun credi cardı yada pre-paid kartla odeme alıyor yani cc ile heray parayı cekerler karttan yada pre-paid alırsın 2 ayda bi kodu girer oynarsın (sanal kart da oluyor)
bu şekilde yani oyunu biliyomuşsun zaten.[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cagha, 29 Kasım 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
D&R a falan baktım bulamadım ben arkadaslar eğer izmirde d&r haricinde nerde olduğunu bilen varsa lütfen söyliyebilirmi?

izmirde su an oyun satılmıor biz cok aradık ama malesef kalmaıs hiçbir yerde en iyisi sendit amca[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...