MCmaneman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Herkeze selam.. Bİ dizi private wow severında oynadım ve wowun gercekten cok iyi bi oyun olduguna karar verdim.. Şimdi orjinal serverına girmek istiyorum Acaba bana bu konu hakkında yardımcı olabilirmisin. Bilmek istedigim 1).Oyunu nerden alabilirim hangi magazalarda bulunur. 2).Odeme sistemi nası yapılıyo ve gerekenler nedir 3).Aranızda wow oynayan varsa lutfen biraz oyunun güvenilirligini anlatabilirmisiniz???????? Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sıkça sorulan sorular başlığına göz atmanızı tavsiye ederim... Sorularınıza karşılık bulacaksınız...[signature][hline]"The Wolf Brotherhood" My Hero, Shan'do Stormrage... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagha Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende izmirde arıyorum oyunu satılan bi mekanı bilen varsa bana söyliyebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 1)Toyz Shop, D&R gibi büyük mağazalarda, 2).Kredi kartıyla yapılıyor. Yüzbinlerce kişinin kredi kartıyla ödeme yaptığını düşünürsek güvenli olmalı. 3)Burası zaten World of Warcraft forumu ^^[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yok biz wow oynamıoz öölesine başlık açtık millet ööle snasın die çaktırma ;)[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır, Druid savaşırken grubu korur, Shaman karşı tarafı engellerken savaşır BY suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 "1).Oyunu nerden alabilirim hangi magazalarda bulunur. 2).Odeme sistemi nası yapılıyo ve gerekenler nedir 3).Aranızda wow oynayan varsa lutfen biraz oyunun güvenilirligini anlatabilirmisiniz???????? " 1) yakınlarında bulunan büyük alışveriş merkezlerinden birinde kesin bulursun. 2) kredi kartı yada paypall ile ödeme yapıyosun ama genellikle çoğu insan kredi kartı ile ödeme yapıyo 3) wow ne lan terlik markasımı? oynanıyomu ? oyunun güvenilirliği derken neyi kasdettin anlamadım.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kredi kartı bilgilerin sadece 1 seferlik alınıor ve sonra güvenlik numarası kayıttan silinior bölece sitenin hack edilme gibi bi sorunu olsa bile asla senin bilgilerin açığa çıkmıor. Ama kredi kartı bilgilerini vermeden önce bilgisayarında trojan/key logger/virus falan filan olup olmadıını kontrol etmende yarar var. Yani bu tip kredi kartı işlerini stabil bilgisayarlarda yaparsan daha ii olur. öle işte güvenlik olayu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
user Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 SSS [Bu mesaj user tarafından 29 Kasım 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Bloodthirst, 28 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki: yok biz wow oynamıoz öölesine başlık açtık millet ööle snasın die çaktırma ;) +1 :) D&R, goldpc ve bunun gibi orj oyun satan magzaların bi kaçında var Oyun credi cardı yada pre-paid kartla odeme alıyor yani cc ile heray parayı cekerler karttan yada pre-paid alırsın 2 ayda bi kodu girer oynarsın (sanal kart da oluyor) bu şekilde yani oyunu biliyomuşsun zaten.[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagha Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 D&R a falan baktım bulamadım ben arkadaslar eğer izmirde d&r haricinde nerde olduğunu bilen varsa lütfen söyliyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Agora alisveris merkezinde büyük bir oyuncakci var üst katta ben ordan almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya ben kuzenim için sendit.com dan getirtticem.eu versiyonu gelir dimi??bide istanbul da hiç bi terde bulamıyom bu mereti.o yüzden netten satın alıyorum.anadolu yakasında nerden alabilecegimi bilen warsa lütfen yardımcı olun.[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Şişli yakınlarında oturanlar yada gelebilecek olanlar Cevahir alışveriş merkezine bakabilirler. En son baktığımda her mağzata vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Cagha, 29 Kasım 2005 18:15 tarihinde demiş ki: D&R a falan baktım bulamadım ben arkadaslar eğer izmirde d&r haricinde nerde olduğunu bilen varsa lütfen söyliyebilirmi? izmirde su an oyun satılmıor biz cok aradık ama malesef kalmaıs hiçbir yerde en iyisi sendit amca[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MCmaneman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yardımcı oldugunuz icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar