godfather09 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 agalar birleşelim şu fifaya türk ligini koyduralım yavvv.Dilde olsun uğraşmasın bizimkiler türkçe yamalarla bizimde hakkımız fifa da yer almak.,Amerikan liginden bin gat daha iyidir bizimki yani bir yerde birleşelim anlatalım derdimizi derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yama yapmakla ugrassın millet iyidir ya hem kendimizi geliştiriyoruz işte hemde son kullanıcı boyle yapa fln yukleyince gaza geliyor yaptım leyn fln oluyor.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 futbol dan anlamam ama wining eleven die bi oyun vardı o ondan kat kat üstündü. onu oynasana onda vardı türkiye ligi sanırsam.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 EA'ye büyük bir rabet olmuş zaten Türkiye ligi için ve EA'in resmi açıklamasına göre 2007'de Türkiye Ligi'de dahil olacakmış.[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 EA sux, KONAMI rlz edit//futbol konusunda (: ama konami'nin oyunları da kötü değildir yani[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | [Bu mesaj toggie tarafından 28 Kasım 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ben daha "bin gat"a takıldım[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: toggie, 28 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: EA sux, KONAMI rlz edit//futbol konusunda (: ama konami'nin oyunları da kötü değildir yani +1 Kardeşim arkandayım.. Hattaa Fu2ink EA Love You KONAMI Buda EA kapak olsun Birşeyim Gücü Adına Huraaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konami 10 numara oyun hadisesinde. Adamların elinden çıkan herşey pek güzel. Elbette ki Winning Eleven serisi Fifa serisini yer bitirir. Ancak yanlış bilgilenmiyelim, WE serisinde de Süper Lig mevcut değil. Zaten kim niye dahil etsin ki Süper Lig'i. Ne lig kalitesi yüksek ne de Türkiye'de çok fazla orjinal oyun satılıyor. Bu iki kriterden birini sağlamadın mı liginin eklenmesi pek mümkün değil. Yinede son WE de Galatasaray'ı görmek mutluluk vericiydi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ne yani KONAMI ile EA'i mi karşılaştırıyorsunuz?!!! Ayıptır sizin yaptığınız,KONAMI'm benim mucx bırak onları sen.[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar