holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 name change için başvurmuştum ama böle bişey geldi maile [spo1=hack?][/spo][signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya ne alaka siteden ismini deiştirmek için bi onay maili gibi bişey bu[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hayır 1500 kc yok bu bir başvurdum reply için mail yolladılar reply etmedim buda iki ondan kıllandım yenide 60 olmak üzereyim charı kaptırmak istemiyorum[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 informer bu arada a4 eslantta talos var keselimmi[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 premium son günü bu bugun benim bug oldu girmiyo oyuna :@[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yapma bea tankta vardı neyse canın sağolsun[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tabi ki tıkla gelen adres ve link offical siteden... bence bir problem yok...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bilinc sana bişey diyimmi benim arkadaşım böle bi program yaptı deneme amaçlı şifre değiştirme ile ilgili adam tam 400 kişinin şifresini aldı ve bana dönüp al buda sana kapak olsun böle bi oyunu oynamam artık dedi ve bıraktı[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tamam da dostum o sadece bir link sen bir exe yada program indirmiceksin ki... Sadece o linke yönlendiriyor seni o kadar da korkma canım...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bilinc canından bezdircemde bende name change ile ilgili hiçbir detayı tamalmadım sadece başvurum 1500 mc istiyoz dediler bende repyl yapmadım[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Linki browsere yazıp girmeyi denedim... Sayfayı açmıyor :D Çok korkuyorsan sen de öyle dene...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 buda sonuç tırsmış durumdayım [spo1=sonuç][/spo][signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 öle denedim girmedi sonra maildende tıkladım yine girmedi[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 linkin etrafındaki farklı renk deki dikdörtgen ne merak ettim ;)[signature][hline] Shadow Knight 61 - %70 1xx.xxx NP (62 gıdım kaldı ha gayret) [Bu mesaj hippo tarafından sık sık değiştirilmektedir.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya millet paso eklerken bi yerleri siliyor bende böle bi saçmalık yapayım dedim alttada 18 + şeyler vardı ama pronografi değil sadece 18+[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ben de nick' imi değiştirdim. [spo1=hehe][/spo] Gerçi, ben bi kaç yere söyledim çabuk değiştirsinler diye :P Biraz önce mailimi kontrol ettim, aynı mail den bana da gelmiş. Endişelenicek bişe yok herhalde.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 güzel olmuş , bu günlerde :: __ xx siz nick görmek gerçekten zor oluyo gRATZ[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 1500 kc kaç para bilen varmı ?[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende nickimi holiguın yapsam ne tatlı olur :D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Dün sevgili GM'miz blackwinds'le konustum. KC alıp ondan sonra nick değişimi için başvurmamı ve de sıra olduğu için ne kadar süre içinde name change yapabilceklerini bilmediğini söyledi. ama harekete geçmişler bakıyorum name change için.[signature][hline]Nedir, Ne deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 asfafafasfad pis sapık :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sapık değil vahşi arkada show no mercy tarzında bi site vardı msnde bi kıza resim yollayacaktım ordan[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: bilinc, 29 Kasım 2005 06:50 tarihinde demiş ki: Linki browsere yazıp girmeyi denedim... Sayfayı açmıyor :D Çok korkuyorsan sen de öyle dene... browser brovsır diye okunur browsere olmaz browsera olur.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: bilinc, 29 Kasım 2005 06:50 tarihinde demiş ki: Linki browsere yazıp girmeyi denedim... Sayfayı açmıyor :D Çok korkuyorsan sen de öyle dene... browser brovsır diye okunur browsere olmaz browsera olur. browser, brovsır diye okunmaz.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ne diye okunur?[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar