dostcafe2 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Slm arkadaşlar ben gm değilim sadece elimden geldiği kadariyla inasanlara yardimci olmaya çalişiyorum eğer ben gm olsam kendi karakterim banlanmazdi hepiniz seviyorm iyi oyunlar saygılarima lazcan_bo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 zuha bu ne şimdi:D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 61 oldu degişen bişi yok :D np:accık vardı jaws aldı dağa kaçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gm olmadığını şahsen ben biliyom çünki gm ler banlanmaz geçmiş olsun bu arada...[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o.O bu nedir ya ?[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben de az evvel 2 kez krakatoa yı kestim ama GM değilim. ne olacak şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 allahım ya ulan nerde duper varsa gm saniliyor bu lazcan_bo lazcan_bow vsvs arkadas kospcunun duperin allahidir kac kere banlandi haddi hesabi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 zuhahahahhahahahaha[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Nps : 23X.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hem kosper hem duper her b..k war kardeşim bu adamda... şu k.e yi bıraksada kurtulsak banladıkça char açıyor adam.[signature][hline]NP: 62589 (01.10.2005 itabari ile) lvl 61 (AZ kaldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hayır gm sin!![signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Gönlümüzün GM'i AHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar