Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

indirdiğim birkaç avi uzantılı programla ilgili sorun.

Echoes_From_Hell

Öne çıkan mesajlar

"windows media player can not play the file. the player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file" eroru veriyo. mesela dosyanın özelliklerine girince özet bölümünde seçilen kaynak için özet özellikleri kullanılamaz diyo. oysa çalışanda özet bölümünde bütün özellikler var. bu kadar açabiliorum çünkü bende başka bişe bilmiorum, daha söyleyebileceğim ne var? yani sen sorsan ben söylesem:)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu son söylediğiniz programı yükledim ancak oldukça garip şeyler oldu. şaşırdım sorun nedir anlayamıyorum da. şimdi çalışmayan 2bölümün birincisi hala hiç çalışmıyor hiç bir değişiklik yok, ancak 2.si bu indirdiğim programın playerinde açınca açılıyor. ama en garibi sahneler var ama harektli değil. eğer ben manuel olarak kontrol edersem sahneleri görebiliyorum ancak kendiliğinden oynamıyor. hani bazen takılan filmlerde olur ya saniye ilerler ama sahne değişmez bundada öyle ama ben kontrol edersem ilerliyor yani kitlenme gibi bişey söz konusu değil
Sosyal ağlarda paylaş

www.videolan.org burdan vlc yi kurabilirsin, codec sorunun çözene kadar ordan izlersin. eğer bu programda da sorun çıkartıyorsa belki dosyada bi hata vardır. dosya hatalarını tamir edebilen programlar var ama nedir ne değildir ben de tam bilmiyorum.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Echoes_From_Hell, 28 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
ya ben bu son söylediğiniz programı yükledim ancak oldukça garip şeyler oldu. şaşırdım sorun nedir anlayamıyorum da. şimdi çalışmayan 2bölümün birincisi hala hiç çalışmıyor hiç bir değişiklik yok, ancak 2.si bu indirdiğim programın playerinde açınca açılıyor. ama en garibi sahneler var ama harektli değil. eğer ben manuel olarak kontrol edersem sahneleri görebiliyorum ancak kendiliğinden oynamıyor. hani bazen takılan filmlerde olur ya saniye ilerler ama sahne değişmez bundada öyle ama ben kontrol edersem ilerliyor yani kitlenme gibi bişey söz konusu değil

bunlar internetten indirdiğin avi ler değilmi.. yani divx.. ilk defa senden duydum böyle birşeyi.. acaba cd ye yazdın da ordanmı izlemeye çalışıyorsun ?
hakikaten çok garip[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ?
ben : hiiiç, duruyorum.
baba : hayatın boyunca durdun, hödük.

Garbage nedir, yenir mi?
anTiKoM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...