CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya beyler bne silkroad'a girdim lvl 5 fakat hiç bi skill kullanamıyorum charım okçu nelere skill pointleri nelere vercem stat neye vermeliyim şunu bana bi anlıycağım dilde anlatın ya diğer topiği okudum ama bi halt anlamadım nasıl oluyo bu anlatın bi ya[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeRTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bok etmeyin MMO bolumunu ayni sey icin 15 tane baslik acip. lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 knight online falan oynaman senin için daha iyi olabilir :) oranın bölümünde aynı konu için 50x tane konu açılmasını artık normal görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: thanatos, 29 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki: bok etmeyin MMO bolumunu ayni sey icin 15 tane baslik acip. lutfen. ben artk bıraktım bunu söylemeyi...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar