TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ya neyse ama tek bısey dıcem senın bu yaptıgın haksızlık deılmı onu sole dahada konusmak ıstemıyorum (cunku bu konu yuzunden benım de cok basım yandı areste 62 lık charımı satmak zorunda kaldım) resmen haksızlık yanı +4 +3 uniqulereın olması bana bole gelıyo yanı sıradan bısey deıl yanı ne dıyım![signature][hline]Name : Simokin LvL : 58+ Class : Rogue NOT:İTINA ILE ASLAN TERBIYE EDILIR..BASVURU: HERHANGİ BİR FENERBAHÇELİ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 abi şaka maka bişey dicem bu patek var knight clanın lideri o adamdaki itemleri siz bide görün ve kazandıgı paraları görün :D o türkiye içine satışı yapan sadece kişilerden biri bunun gibi bi çok kişi daha var 1 kişide karşınızda :P her türlü item satılır haahah neyse konuyu kapatak artık :=)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 air konus abi ya cidden niye birakiyozki :).Mesela elf +3 kac para?? :) bide sen gm den aldim diyosun itemi.sen nasi banlaniyosun ben anlamis degilim.hos 2k attackla bide macro kullanmisin neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 dupe itemlari real para ile aliyorlar sonra bu itemlara legal item diorlar.. /quit KO /off topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya açık açık konuşak diyorsun madem konuşalım tmm şimdi gm ler genellikle elinde maşa tutuyor yani türkiyeden sayılı kişileri seçiyor itemleri onlar satıyor parayıda gm e gönderiyorlar yani az önce verdiğim sadece 1 örnekti sen parayı verdikten sonra elf ring +3 neymiş sana +9 daggerlar verirler ve Iron nec Iron belt +3 +4 hepsini bulurlar senin tek yapacagın parayı yükseltmek tek diyebileceğim bu oyuna nalet gelsin..[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Air_Wolf, 29 Kasım 2005 21:26 tarihinde demiş ki: ya s... 411 i şimdi bende 2000 atac var adamda dd olmadıgı halde adama 600 civarı vuruyorum ve benim üzerimde toplam 86 dd olduguna rahmen adam 800 900 vuruyor. lost_soul burdaysa oda konuşsun adam sadece 411 i reskill çekti diye banlandı. bunuda herkez biliyor kusura bakmayın biraz kafam iyi ondan dolayı yanlış bişey yazmış olabilirim. lol 2000 a.p ha vay be prd 62 lvl mi 72 lvl miydi bu ark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 off topic yazıyorsun hala konuşuyorsun canım acılar zoruna gidiyorsa yazma ha dupe item diyorsun zaten adamlar sana gm den aldıgını her türlü kanıtlıyor..[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 1- Gm ler illegal item satmiyor. 2- sattiklari item lvl i maximum +8 3- sattiklari uniqe lvl i maxiumum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oglum ortalıgı karıştıran sensin neden bu topici yazdın ?[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sen banini actiramiyo musun abicim ? gm lerle bu kadar hasir nesir siniz. toplu para bile yollaniyo duyosun . Kusura bakma ama ole seyler soluyosunki sanki chari geri almak degil ekmek tekneni geri almaktan bahseder gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 walla benim zoruma giden bsy yok oyunda da biliyorum senin COMBO CRAPS o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: HolyDreams, 29 Kasım 2005 22:04 tarihinde demiş ki: 1- Gm ler illegal item satmiyor. 2- sattiklari item lvl i maximum +8 3- sattiklari uniqe lvl i maxiumum +1 bunu satan bence herseyi satar .. ne yani +8 satiyoda +9 satmiyomu ? niyeki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Gm ler ve onların yardımcıları türkiyede bu işi yapan kişilerden bazıları ile bizzat kendim gittim görüştüm istediğin herşeyi basarlar sana o uniq itemi öyle bi basarlarki +3 +4 e şaşarsın ve garanti scroll diye bişi var istediğin kadar bas dostum ama malasef o kişilerde bunlar olay ne biliyomusun herşey paraya bakıyor ama gerçekten ucuz şeyler değil oha dediklerim çok oldu fiyat listesi aldım zamanında ve gerçekten verilmez oyun için yazık...hatta bu item satanların en sağlamlşarından birisi areste oynuyor ve her serverda item satıyor kendiside bahçelievlerde istanbulda gidip tanıstım konuştum oyun sizin sandığınızgibi basit değil neler dönüyor neler[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 [Bu mesaj YeDiKuLeLi tarafından 29 Kasım 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: YeDiKuLeLi, 29 Kasım 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Gm ler ve onların yardımcılar türkiyede şahıs yapan kişiler bizzat kendim gittim görüştüm istediğin herşeyi basarlar sana o uniq itemi öyle bi basarlarki +3 +4 e şaşarsın ve garanti scroll diye bişi var istediğin kadar bas dostum ama malasef o kişilerde bunlar olay ne biliyomusun herşey paraya bakıyor ama gerçekten ucuz şeyler değil oha dediklerim çok oldu fiyat listesi aldım zamanında ve gerçekten verilmez oyun için yazık...hatta bu item satanların en sağlamlşarından birisi areste oynuyor ve her serverda item satıyor kendiside bahçelievlerde istanbulda gidip tanıstım konuştum oyun sizin sandığınızgibi basit değil neler dönüyor neler dedigin adamin adi cagatay olmasin? [Bu mesaj TheProfessional tarafından 29 Kasım 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 banımı açtırabilirim ama 100 dolar verecekmişim bunun karşılıgında o kadar da uzun boylu değil oyunda item satan benim bide oyun için benmi para verecem çok çok yeniden başlarım yada bırakırım o kadar zor değil bu[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: YeDiKuLeLi, 29 Kasım 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Gm ler ve onların yardımcıları türkiyede bu işi yapan kişilerden bazıları ile bizzat kendim gittim görüştüm istediğin herşeyi basarlar sana o uniq itemi öyle bi basarlarki +3 +4 e şaşarsın ve garanti scroll diye bişi var istediğin kadar bas dostum ama malasef o kişilerde bunlar olay ne biliyomusun herşey paraya bakıyor ama gerçekten ucuz şeyler değil oha dediklerim çok oldu fiyat listesi aldım zamanında ve gerçekten verilmez oyun için yazık...hatta bu item satanların en sağlamlşarından birisi areste oynuyor ve her serverda item satıyor kendiside bahçelievlerde istanbulda gidip tanıstım konuştum oyun sizin sandığınızgibi basit değil neler dönüyor neler 1- sen giderken ben geliyordum.. 2- gm veya herhangi bir admin salak deil o itemlari satsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet air sende biliyorsun parayla açtırılıyor ama 100 dolar verilmez yeni bi char alırım daha ii genelde ya itemler olmuyo np ni siliyolar bi kaç lvl düşürüyoda olabiliyorlar..gerçi 100 dolarada char alınmaz ezik char olur[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: HolyDreams, 29 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki: said: YeDiKuLeLi, 29 Kasım 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Gm ler ve onların yardımcıları türkiyede bu işi yapan kişilerden bazıları ile bizzat kendim gittim görüştüm istediğin herşeyi basarlar sana o uniq itemi öyle bi basarlarki +3 +4 e şaşarsın ve garanti scroll diye bişi var istediğin kadar bas dostum ama malasef o kişilerde bunlar olay ne biliyomusun herşey paraya bakıyor ama gerçekten ucuz şeyler değil oha dediklerim çok oldu fiyat listesi aldım zamanında ve gerçekten verilmez oyun için yazık...hatta bu item satanların en sağlamlşarından birisi areste oynuyor ve her serverda item satıyor kendiside bahçelievlerde istanbulda gidip tanıstım konuştum oyun sizin sandığınızgibi basit değil neler dönüyor neler 1- sen giderken ben geliyordum.. 2- gm veya herhangi bir admin salak deil o itemlari satsin... heeey heeey lol belli[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 holydreams canımın içi sen ne kadar zamandır oynuyorsun bu oyunu ve hiç karşına çıkmadı bunları yapan ilk defa görmüş gibi aaa eee öylemii. bu oyunu oynayanların çogu biliyor bunu[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 myko dan beri oynuorum.. Server cypher clan seeds char lvl 62 warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sen cyper de oynuyorsun dimi şuan ya abi bi ss vardı bende onu bulursam size gönderim o zaman edit char görün.. :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 suanki cyperdan bahsetmiyorum >_< MYKO daki cyper suanda diezde oynuyorum Turkuaz Clani Nick AvailablE lvl 62 assasin 100k nps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bul abi bul ben cok gormek istiyorum :) herkez satiyolar ediyolar diyoda biraz kanit gosterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bak air_wolf senin anlamak istemdigin bişey var ve hala israr ediyorsun 1.sendeki itemlar yapilirken başindamiydin adam senin gözün önünde mi yapti itemlari büyük olasilikla hayir...elf ring +3 25 dex rol +2 14 dex v.s.vs 2.sen parayi vermişsin bi cok insan da boyle yapiyor zaten 2000 a.p var ve bu cok olagan bi durummuş gibi soylüyorsun 3.bunca anormal şeyden sonra neden banlandim sorusu biraz sacma olmuyor mu?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 itemden değilki kosptan banlandım diye bağrıyor çocuk item konusunu bir iki kişi var onlar açtı[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar