Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 agzına saglıkkkkkkkkkkkkk kardeşim....[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Lapitus, 29 Kasım 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Pardon Town cekme Olayına gelince de o sırada caann üzerime yaldır yaldır geliodu ben o adama felaket uyuzum teke tek den kaçan ama grup ile önden önden gelen bi sahıs np ona gitmesinde ne olursa olsun o anki kararım buydu bende indirdim simdi fraps kapısacam gene onlar ile 411 ile vanarassi ile yollıcam da ama Türk olucaksın bide Yalaka olmayın kendi basardıklarınız ile ön plana cıkın 411 neden yolladı acaba o frapsı yoksa 6 defa aldıgımdan Kaynaklanmasın inanmıyorsanız human dominus_aurora var ona sorun yabancı bi arkadas O biliyor yani boyle seylere canımı sıkmaya gerek yok bu konuyu acan arkadasaa da bi teklif glsin Kapısalım 411 alır sen alamassın ok Rahat ol Ama 411 ile kapısmam bitmedi. Cz de Takkıldıgım sürece kapısacam onunla birde legal itemlar ile almayi denesene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 air_wolf bu çocuk takmış kafayı sana :D hayranın galiba euheuehuehue her yerde senle ilgili yazı yazıyo bunun amacı şahsi görüşürm olarak çekememezlik[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yedikule ne diceğimi bilmiyorum valla ben neyden banlanıyorum bunlar neyden bahsediyor...[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 1 - sen hile yaptigin icin banlandin 2 - 411 ile aranizda gecen duelden bahsetmiorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya s... 411 i şimdi bende 2000 atac var adamda dd olmadıgı halde adama 600 civarı vuruyorum ve benim üzerimde toplam 86 dd olduguna rahmen adam 800 900 vuruyor. lost_soul burdaysa oda konuşsun adam sadece 411 i reskill çekti diye banlandı. bunuda herkez biliyor kusura bakmayın biraz kafam iyi ondan dolayı yanlış bişey yazmış olabilirim.[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya cok komik kendi ağzinla söylüon lvl 62 sin 2000 attack power war.. o attack bu serverda anca prograssivede olur.. bosuna kasma kendini doğru bir ban yedin.. senin için en güzeli abi / quit KO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oglum inkar eden mi var ben kabul ediyorum itemlerimi ve +3 ü bırak +4 olanlar bile var bazılarında sen neyden bahsediyorsun?[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 way be lvl 62 2000 atack war he! harbıden helal kardes ıtemler bayagı dupeymıs![signature][hline]Name : Simokin LvL : 58+ Class : Rogue NOT:İTINA ILE ASLAN TERBIYE EDILIR..BASVURU: HERHANGİ BİR FENERBAHÇELİ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya harbiden eziksiniz valla pff kasılmaz sizle ya...[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lapitus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konusmaya devam edin bu serverde 411 in progam kullanmadıgını soleyen varsa Konussun he Lost_soul ile Lapitus 411 e kafa tuttugu için banlandı neden acaba... Bi tabela yokdu 411 e dalınmaz diye belkide vardı biz görmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 daha konusmaya gerek yok.. +4 - +3 uniqelerle gezen adam olucaksa bu oyunda oynamanin anlami yok en azindan adam akilli bir gm geldide banlior cheaterlari.. kendi ağzinla söylüon bu itemlar legal değil.. +++++ DUPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 olm +4 bıle war dıyosun baska kımde war o ıtemler solermısın acaba bılmek ısterım +4 ne demek ya! sen nesın kı +4 uniqulerın war! bıde hala konusuyosun![signature][hline]Name : Simokin LvL : 58+ Class : Rogue NOT:İTINA ILE ASLAN TERBIYE EDILIR..BASVURU: HERHANGİ BİR FENERBAHÇELİ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 babanın ogluyum tövbe tövbe olm bu oyunda dünyanın parası dönüyorrrrrrrrrrrr anla artık amk.[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 demekkı sen anlayamamıssın neler dondugunu ondan BAN yemısın![signature][hline]Name : Simokin LvL : 58+ Class : Rogue NOT:İTINA ILE ASLAN TERBIYE EDILIR..BASVURU: HERHANGİ BİR FENERBAHÇELİ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lapitus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bunu soylemek istemezdim ama 1 gün charınız baska kişi tarafından oynanıyorsa ve pm attıgınızda 300 milyona satın aldım ben bu charı lafını duyarsanız sasırmayın ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet dünyaların parası dönüyor bu oyunda her ay tahsilat yapan adamlar tanıyorum ben kapı kapı gezip..Bende biçok item alan gb alan ve ayrıyetten alıp satan bir çok tandığım var...iide para kazanıyorlar bi oyun yane düşünün artık...[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 olm ben itemden ban yemedim sebebine ii bak oku kosptan banlandım bu benim hatam türkçe anlamadıysan kürtçe arapça ingilizce almanca hangi dili istersen anlatim..[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 arapca anlat lütfen[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sendemi asgard ? ya burda gerçekleri gören kimse yokmu ????[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben sana ne dıyorum o ıtemlerı acıklayabılırmısın nasıl yaptıgını weya nerden buldugunu onu sole temız oldugunu garantıle ıspatla tamam dıcem bı dahada yazmıcam ok?[signature][hline]Name : Simokin LvL : 58+ Class : Rogue NOT:İTINA ILE ASLAN TERBIYE EDILIR..BASVURU: HERHANGİ BİR FENERBAHÇELİ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 nerden nasıl oldugunu sormayacaksan. Bir gm den aldım. şimdi oldumu ?[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 neden sormayacakmısım acıklayamıyorumusun yoksa? kusura bakma ama bılmek ısterım[signature][hline]Name : Simokin LvL : 58+ Class : Rogue NOT:İTINA ILE ASLAN TERBIYE EDILIR..BASVURU: HERHANGİ BİR FENERBAHÇELİ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 söyledikya game master yani gm den alınmış o itemlerin hepsi....[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 icra memuru gibisin he almış adam işte siz ne yapıcaksınız yaf ben hala anlıyamadım sende alıcaksan adres versin sana :D yane öğrendin gm den aldığını ee ne oldu :D bide eklemek istediğim dupe yapsa ne olcak?tezgahtan ucuz ucuz item görünce alıyo millet dupe hepsi ama ucuz bulunca şap cebellezi lol sadece[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 [Bu mesaj YeDiKuLeLi tarafından 29 Kasım 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar