Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ya bende içiyom içiyom etki etmiyo bi anlamadım şu olayı ya sigara bila daha çok kafa yapıyo bu alkolden :). Votka içiyom bi küçük aldım yarım yarım arkla paylaştık yarısını ben içtim sadece içim ısınıyo başka bişi olmuyo ya. Şarap içiyom 750ml, hepsini tek başıma içiyom anca işte biraz kafa oluyom o zaman bile herşeyin farkında oluyom oturup matematik bile çözerim limit bile çözerim :). Dümdüz yürüyom yani azcık dönüyo sadece başım. Hakkaten şu alkol sınırlarını bi geçemedim bi ara geberene kadar içecem bakalım ne olcak :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya kucuk vodkanın yarısı ne kafa yapcakkı zaten yada 750 lık sarap oyle yanlısda anlasılmıyım uzaga işeme maksatında[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 29 Kasım 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar