kmert Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bu videoyu izledikten sonra bu yeni konsola çok sıcak bakmaya başladım.Adamlar resmen oyun oynama olayını kökten değiştirecek inanılmaz bir şey yapmışlar.Eminim sizde izleyince aynı şeyi düşüneceksiniz.Rapidshare e upload ettim bi bakın... http://rapidshare.de/files/7575440/...roller.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bunu yani..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bence artık Nintendo'nun bir orjinalliği kalmadı piyasaya Microsoft'un da girişinden sonra,Sony de zaten kendini kanıtlamış bir markadır,Oyun yelpazeside Sony PS kadar geniş değil,oyunları çoğunlukla ufak oyunculara hitap ediyor,bana kalırsa sistem özellikleri ve tecrübesi ile PS3'ten şaşmayın...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Doğrusu bu olacak. http://rapidshare.de/files/7575440/Revolution_controller.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Birde şöyle yaptık mı tamamdır. Şöyle[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 valla alet çok düzgün bilemicem ps3 alcağıma nintendo revolution alırım olmadı ikisini de alırım gibi saçma sapan fikirler oluştu kafamda.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ne gerek varki Nintendo'ya,hadi anlarım bir oyun için bile konsol alınır ama öyle bir oyunda göremiyorum,sistem özellikleri içinde olamaz,hem ayrıca Türkiye piyasasında anca Orjinal oyun oynayabilirsin,zaten bildiğim kadarı ile Nintendo R.'nin korsal yazılıma karşı bir koruma sistemi varmış,yani hiç bir şekilde korsan yazılım oynanmayacak,yani kıl olduğum Microsoft Xbox360'ı al Nintendo'yu alma derim. Ama tabiki ForEver Sony!!! =)[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 @rabbit: rabbit cim nintendo revolution'un kontrol sisteminden en ufak haberin oldu mu? olmadiysa video yu bir izleyiver. olmadi bi kac sayi önceki leveli ac oku. o da olmadi nintendo revolution ile ilgili biraz arastirma yap surda burda. sonra bi orjinalitesi kalmis mi yoksa orjinaliteyi zaten nintendo mu yaratiyor tekrar tartisalim..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu arada revo diğer konsollardan daha ucuz olacakmış. konsept videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mumu ben sadece Turkiye piyasası açısından bahsettim,Yani Nintendo oyunu nereden elde edebilirsin ki (Korsan yazılım.)Eeee ama tabi dersen ben kopya yazılım kullanmıyorum sana bişey diyemem.Ama seninde bildiğin gibi bu konuda PS'e güvenebiliriz.[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 nintendo'nun da korsanı var aslında fakat ülkemizde nintendo konsollarına rağbet edilmediği için çok yaygın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Rageseer, 26 Kasım 2005 15:05 tarihinde demiş ki: nintendo'nun da korsanı var aslında fakat ülkemizde nintendo konsollarına rağbet edilmediği için çok yaygın değil. [spo1=Nintendonun durumu...][/spo] nintendonun durumu böyle orj alacaklar varsa amenna zaten yaklaşık 120senelik bir oyun şirketi olan nintendoyu tartışmak saçma ve yersiz.konsol denen şeyi yaygınlaştıran adamlar bunlar ama türkiye şartları malum hatta kopyasını bile görüldüğü üzere torrentbytes gibi bir yerde bile bulamıyosak dünyadaki halide malum.Sonuç paraya dayanıyo varsa paran nintendoda xbox360 ta al ps3 te al.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee.eric the cartman[Bu mesaj Dux tarafından 26 Kasım 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Dux tarafından 26 Kasım 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @ Dux #include koca nette bir tek torrent sitesi olarak torrentbytes yok tabi aslında. en basitinden. biraz araştırmayla istenilen ngc oyunu mini dvd formatında edinilebilinir. (remake olanlar bile) [Bu mesaj Rageseer tarafından 27 Kasım 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gctracker.mine.nu BUradada bir sürü gc oyunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 evet arkadaşlar bende araştırdım zamanında ama ne varki araştırmak pek para etmiyo.Seeder 1 olan 1 torrenti adamın kafası kızıp seed etmeyi bırakmayacağını düşünürsek 25 30kb arası yollamaz ise 10kb 5kb 3kb hızla çekmek çekenin günlerini alır oda yarıda adam çekip gitmez ise başta belirttiğim gibi.Ben tbytes i örnek verirken en hızlısındaki durumu göstermek istedim.En hızlı çekebileceğindeki durum bu ...Ötekilerde katagoriler aras bile yok(torrentleech filelist)öyle çok oyuna başlayıp bitiremediğim yarıda bırakıp silmek zorunda kaldığım bir sürü oyun var.Tabi saatli bomba gibi çekilmeye razzı ise çeken,tabi canım çok var sitelerde oyunu gc'nin.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: RabbiT, 26 Kasım 2005 14:35 tarihinde demiş ki: Mumu ben sadece Turkiye piyasası açısından bahsettim,Yani Nintendo oyunu nereden elde edebilirsin ki (Korsan yazılım.)Eeee ama tabi dersen ben kopya yazılım kullanmıyorum sana bişey diyemem.Ama seninde bildiğin gibi bu konuda PS'e güvenebiliriz. mumu senin "turkiyede nintendo oyunu bulamazsin" mesajina degil "nintendonun orjinalligi kalmadi" yazina cevap vermis rabbit ki haklida mumu bence[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar