Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 nedeni mi var be yaw bağyan gelmiş ziteye yeni bi hoşgeldin demesin mi patinin çocukları hep böyle olmuyo mu[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Whiskey, 26 Kasım 2005 11:40 tarihinde demiş ki: nedeni mi var be yaw bağyan gelmiş ziteye yeni bi hoşgeldin demesin mi patinin çocukları hep böyle olmuyo mu ehü o yonden düsünmemistim haklısın[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 valla Whisky doğru sölüo :D (ha gayret 25 :D)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hadi arkdaşlar Joey e destek oluyorz.. Joey bu mesaja "saolun arkadaslar" die cvp atarsın artıkın :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Atmaz olurmuyum :D Yayında ve yapımda emeği geçen Paticik Ailesine Oper e ve arkadaşı Wackydelly e çok teşekkür ediyorum :D Whisky ve Asgard a ayrı bi teşekkür etmeyi bir borç biliyorum :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim [Bu mesaj Joey tarafından 26 Kasım 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oğlumm ne yaptın nan.. wackydelly sevgilim degil.. edikle o yazıyı cabuk.. canım arkadasım o benim :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wackydelly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kız arkadaşı değilim oper'in ama severim keratayı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aha da gördü.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Anaaa kerata dedi :D gerçekten kung-fu cu fln galiba :D kodummu oturtuo[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 e dedim ben basta.. dikkat edeceniz ona göre :D ben bilem kurtaramam elinden :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ikinizdende özür diliyorum :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 eheh merak etme bişe olmas bana.. bağışıklık kazandım artık :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wackydelly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 özür mü? neden çekirge? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 korktu cocuuuuk birden ne diyecegini sasırdı .ondna ozur dilio herhalde usta :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hani sizi sevgili yaptım ya o bakımdan özür diledim :( özür dilemeye gerek yok diyosan bi daha yapayım :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 vay be 2. madalyayı aksama alırsınız;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 uleayynn!!!! bak bu sefer karışmam ona göre :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wackydelly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 lay lay looommmmmm hehehehehehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wackydelly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hoşbuldummm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hosgeldın[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.