BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bir arkadaşımın printerı sınama sayfası çıkartabiliyor ama hiç bir şekilde diğer yazıları vs. basamıyor.2-3 saat boyunca okumadığım anlatmadığım yer kalmadı halledemedik.yarın uzaktan yardım denicez son çare olarak. sorunu ss'ı bu: yarına kadar cevap almam gerekli, şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :DNexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sınama sayfasını bilgisayardan gönderdiğinizde mi yazıyor yoksa printerdan ilgili tuşa basınca mı? eğer bilgisayardan gönderdiğinizde sınama sayfası yazıyorsa en güncel sürücüleri internetten indirmeyi deneyin. eski sürücüler yeni office belgelerinde sapıtabiliyor. ek: sürücü indirmeden önce yeni bir metin belgesi (txt dosyası) oluşturup içinde türkçe karakter bulunmayan bir şey yazdırmayı deneyin. (asdf yeterli olacaktır)[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 renkli-s/b kartuş uyumsuzluğu yüzündende olabilir bi ayarlara bakın isterseniz[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dediklerinizi denedim ama bakalım nolcak. driver vs herşeyi denedik[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aynı yazıcıyı kullandım eskiden. Genellikle yeni kartuş takıldığında SB/Renkli şeklinde kendi tool'undan takılan kartuş tanıtmadıkça baskı alınamıyor diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar