_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Her şey açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Takoz caps bozulmuş[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 radyo vermiyo mu :D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 izleyebileceğimiz bi link bilen var mı?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Eger numara yapmiyorsa ki yapmadigina inaniyorum cunku obur turlu taraftar bu kadar sevmezdi kendisini. Sirf diger ruhsuz heriflere ornek olmasi adina bu adamin transfer edilmesini isterim. Forma aski takim aski nasil olurmus gostersin. 34 yasinda Turkiye gibi kalitesiz bir ligde 40 yasina kadarda oynar bir futbolcu gelsin oynasin jubilesini yapsin gitsin.. Ankarada oturuyorum ama Pascal Nouma gelirse kombine alirim her macada giderim Inonu ye..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kendisi roportajda bir ara agladi inanin benim bile gozlerim doldu herif burasi benim evim burdan beni kovamazlar diyor..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kanal d de suan cabuk ızleyın. yerlerdeyim ya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bir Galatasarayli olmama ragmen cok severim nouma yi insallah doner turkiyeye.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar